emoji ❤️‍🔥 heart on fire svg png

❤️‍🔥” kuptimi: zemër në flakë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:❤️‍🔥 Kopje

  • 14.5+

    iOS ❤️‍🔥Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android ❤️‍🔥Kërkesat minimale të ekranit

❤️‍🔥Kuptimi dhe Përshkrimi

Një zemër e kuqe është e rrethuar nga zjarri🔥. Në përgjithësi do të thotë dashuri e fortë, e pasionuar, madje edhe e çmendur. Oneshtë një nga emoji-t e reja në iOS 14.5 dhe u shtua në Emoji 13.1 në vitin 2020. Emoji të ngjashme: 💏💑

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

❤️‍🔥 (zemër në flakë) = ❤️ (zemër e kuqe) + 🔥 (zjarr)
❤️‍🔥 (stil emoji) = ❤️‍🔥 (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji ❤️‍🔥 është zemër në flakë, lidhet me dashuri, djegie, epsh, zemër, zemër e shenjtë, zemër në flakë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - " zemra".

❤️‍🔥 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: ❤️ (zemër e kuqe), 🔥 (zjarr). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: ❤️‍🔥 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: ❤️🔥 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

❤️‍🔥Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë papritmas e kuptoj se jam vërtet e dashuruar me të❤️‍🔥❤️‍🔥.


🔸 ❤️‍🔥 = ❤️ + 🔥

❤️‍🔥Informata Themelore

Emoji: ❤️‍🔥
Emer i shkurter: zemër në flakë
Codepoint: U+2764 FE0F 200D 1F525 Kopje
dhjetor: ALT+10084 ALT+65039 ALT+8205 ALT+128293
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.1 (2020-09-15) I ri
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: ❤ zemra
Keywords: dashuri | djegie | epsh | zemër | zemër e shenjtë | zemër në flakë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

❤️‍🔥Kombinim dhe Zhargon