emoji ❤️‍🩹 mending heart svg png

❤️‍🩹” kuptimi: zemër në shërim Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:❤️‍🩹 Kopje

  • 14.5+

    iOS ❤️‍🩹Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android ❤️‍🩹Kërkesat minimale të ekranit

❤️‍🩹Kuptimi dhe Përshkrimi

Një zemër e kuqe mbështjellë me garzë mjekësore. Përdoret përgjithësisht për të treguar lëndimin e brendshëm, trishtimin, thyerjen e zemrës dhe gjithashtu mund të nënkuptojë riparimin e zemrës dhe shërimin e zemrës. Oneshtë një nga emoji-t e reja në iOS 14.5 dhe iu shtua Emoji 13.1 në 2020.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

❤️‍🩹 (zemër në shërim) = ❤️ (zemër e kuqe) + 🩹 (fashë ngjitëse)
❤️‍🩹 (stil emoji) = ❤️‍🩹 (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji ❤️‍🩹 është zemër në shërim, lidhet me kurim, më shëndetshëm, mirë, përmirësim, rikuperim, shërim, zemër në shërim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - " zemra".

❤️‍🩹 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: ❤️ (zemër e kuqe), 🩹 (fashë ngjitëse). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: ❤️‍🩹 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: ❤️🩹 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

❤️‍🩹Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mos u mërzit, nesër do të jetë më mirë💪❤️‍🩹.
🔸 Sa herë që zemra juaj do të thyhet, unë gjithmonë do të jem pranë jush dhe do ta riparoj atë.


🔸 ❤️‍🩹 = ❤️ + 🩹

❤️‍🩹Emoji Tabela / Tabela e Trendit

❤️‍🩹Tabela

❤️‍🩹Informata Themelore

Emoji: ❤️‍🩹
Emer i shkurter: zemër në shërim
Codepoint: U+2764 FE0F 200D 1FA79 Kopje
dhjetor: ALT+10084 ALT+65039 ALT+8205 ALT+129657
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.1 (2020-09-15) I ri
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: ❤ zemra
Keywords: kurim | më shëndetshëm | mirë | përmirësim | rikuperim | shërim | zemër në shërim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

❤️‍🩹Tema Relative

❤️‍🩹Kombinim dhe Zhargon