emoji 🀁 Tjegull Mahjong Wind South

🀁” kuptimi: Tjegull Mahjong Wind South Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🀁 Kopje

  • 10+

    Windows 🀁Kërkesat minimale të ekranit

🀁Kuptimi dhe Përshkrimi

🀁 Ky është një karakter pllakë mahjong. Sfondi është i bardhë ose gri i lehtë, me modele bardh e zi ose shumëngjyrësh, duke treguar që kjo është Tjegull Mahjong Wind South. Vini re se 🀁 aktualisht nuk është një Emoji zyrtar, thjesht një karakter i përdorshëm i Unicode.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🀁 është Tjegull Mahjong Wind South.

🔸 🀁 (1F001) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

Më shumë pllaka mahjong mund të gjenden në temën: Mahjong.

🀁Shembuj dhe Përdorim

🔸 Nëse kam tre 🀁 në dorë, do të jetë mirë.
🔸 Nëse takoj një 🀁 tjetër, atëherë do të fitoj.

🀁Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🀁Tabela

🀁Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🀁Informata Themelore

Emoji: 🀁
Emer i shkurter: Tjegull Mahjong Wind South
Codepoint: U+1F001 Kopje
dhjetor: ALT+126977
Versioni i unikodeve: 5.1 (2008-04-04)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë:
Nënkategoritë:
Keywords:

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🀁Tema Relative

🀁Kombinim dhe Zhargon