emoji 🀥 Krizantemë pllaka Mahjong

🀥” kuptimi: Krizantemë pllaka Mahjong Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🀥 Kopje

  • 10+

    Windows 🀥Kërkesat minimale të ekranit

🀥Kuptimi dhe Përshkrimi

🀥 Ky është një karakter pllakë mahjong. Sfondi është i bardhë ose gri i lehtë, me modele bardh e zi ose shumëngjyrësh, duke treguar që kjo është Krizantemë pllaka Mahjong. Vini re se 🀥 aktualisht nuk është një Emoji zyrtar, thjesht një karakter i përdorshëm i Unicode.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🀥 është Krizantemë pllaka Mahjong.

🔸 🀥 (1F025) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

Më shumë pllaka mahjong mund të gjenden në temën: Mahjong.

🀥Shembuj dhe Përdorim

🔸 Nëse kam tre 🀥 në dorë, do të jetë mirë.
🔸 Nëse takoj një 🀥 tjetër, atëherë do të fitoj.

🀥Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🀥Tabela

🀥Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🀥Informata Themelore

Emoji: 🀥
Emer i shkurter: Krizantemë pllaka Mahjong
Codepoint: U+1F025 Kopje
dhjetor: ALT+127013
Versioni i unikodeve: 5.1 (2008-04-04)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë:
Nënkategoritë:
Keywords:

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🀥Tema Relative

🀥Kombinim dhe Zhargon

🀥Më shumë gjuhë