emoji 🇦🇩 flag: Andorra svg png

🇦🇩” kuptimi: flamur: Andorrë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🇦🇩 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🇦🇩Kërkesat minimale të ekranit

  • 5.0+

    Android 🇦🇩Kërkesat minimale të ekranit

🇦🇩Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është flamuri kombëtar i Principat d'Andorra. Flamuri përbëhet nga tre drejtkëndësha vertikalë, blu, të verdhë dhe të kuq nga e majta në të djathtë, me stemën kombëtare të pikturuar në qendër. Midis tyre, bluja dhe e kuqja janë gjithashtu ngjyrat në flamurin e Francës fqinje veriore të Andorrës 🇫🇷 , e verdha dhe e kuqja janë gjithashtu ngjyrat në flamurin e Spanjës fqinje jugore e Andorrës ome . Disa platforma shfaqen si AD. Në përgjithësi do të thotë Andorra ose territori i Andorrës, dhe kryeqyteti i saj është Andorra la Vella.
Koha popullore e shkencës: Shumë përdorues të WeChat vendosin vendndodhjen e tyre në Andorra thjesht sepse Andorra është e para në renditjen kombëtare.
🇦🇩 është Emoji i flamurit të një vendi / rajoni, dhe kuptimi i tij është flamur: Andorrë. Emoji 🇦🇩 përbëhet nga dy shkronja treguese rajonale, përkatësisht 🇦 dhe 🇩. Kodi me 2 shkronja i vendit / rajonit për Andorrë është AD, kështu që shkronjat që korrespondojnë me dy shkronjat e rajonit janë A dhe D. 🇦🇩 shfaqet si një flamur i tërë në shumicën e platformave dhe si një simbol me dy shkronja në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🇦🇩 (AD) = 🇦 (A) + 🇩 (D)


Kuptimi i simbolit emoji 🇦🇩 është flamur: Andorrë, lidhet me flamur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamujt" - "🇬🇧 vend-flag".

Wikipedia: 🇦🇩 Flamuri i Andorrës

🇦🇩Shembuj dhe Përdorim

🔸 A e dini "strehë e taksave" Andorra 🇦🇩?
🔸 Or Andorra është e mrekullueshme, e njohur si vendpushimi i skive. Andorra 🇦🇩 ishte vendi i fundit në botë që nxori jashtë ligjit përdorimin e saj, duke e bërë këtë në 1990.


🔸 🇦🇩: Andorrë Kodi Ndërkombëtar i Telefonimit: +376 🔗 Domeni i Nivelit të Lartë: .ad

📖Njohuri të Zgjatura

Vendi 🇦🇩 AD - Andorra (Andorrë)
Kryeqytet Andorra la Vella
Zona (km katror) 468
Popullatë 77,006
Monedha EUR - Euro
Gjuhët ca - Catalan (Katalane)
Kontinent EU - Europe (Evropa)
Fqinjët

🇦🇩Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🇦🇩Tabela

🇦🇩Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🇦🇩Informata Themelore

Emoji: 🇦🇩
Emer i shkurter: flamur: Andorrë
Emri i Apple: Flag of Andorra
Codepoint: U+1F1E6 1F1E9 Kopje
dhjetor: ALT+127462 ALT+127465
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🇬🇧 vend-flag
Keywords: flamur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🇦🇩Tema Relative

🇦🇩Kombinim dhe Zhargon

🇦🇩Më shumë gjuhë