emoji 🇨🇬 flag: Congo - Brazzaville svg png

🇨🇬” kuptimi: flamur: Kongo-Brazavilë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🇨🇬 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🇨🇬Kërkesat minimale të ekranit

  • 5.0+

    Android 🇨🇬Kërkesat minimale të ekranit

🇨🇬Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është flamuri i Republikës së Kongos, i referuar si Kongo (Brazzaville). Sipërfaqja e flamurit përbëhet nga jeshile, e verdhë dhe e kuqe. E majta e sipërme është e gjelbër, dhe e djathta e poshtme është e kuqe. Një brez i gjerë i verdhë shkon diagonalisht nga këndi i poshtëm i majtë në këndin e sipërm të djathtë. E gjelbra simbolizon burimet e pyllit 🌲 dhe shpresën për të ardhmen; simbolizon verdhë burime të bollshme dhe pasuri pafund 💰, dhe gjithashtu paraqet ndershmëri, tolerancë dhe vetë-respekt; e kuqja përfaqëson entuziazmin dhe gjaku i njerëzve kongolezë të spërkatur në këtë tokë të lavdishme për lirinë dhe pavarësinë e Afrikës. Shfaqet si CG në disa platforma. Në përgjithësi nënkupton Republikën e Kongos ose territorin e Republikës së Kongos. Kryeqyteti i saj është Brazzaville.
🇨🇬 është Emoji i flamurit të një vendi / rajoni, dhe kuptimi i tij është flamur: Kongo-Brazavilë. Emoji 🇨🇬 përbëhet nga dy shkronja treguese rajonale, përkatësisht 🇨 dhe 🇬. Kodi me 2 shkronja i vendit / rajonit për Kongo-Brazavilë është CG, kështu që shkronjat që korrespondojnë me dy shkronjat e rajonit janë C dhe G. 🇨🇬 shfaqet si një flamur i tërë në shumicën e platformave dhe si një simbol me dy shkronja në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🇨🇬 (CG) = 🇨 (C) + 🇬 (G)


Kuptimi i simbolit emoji 🇨🇬 është flamur: Kongo-Brazavilë, lidhet me flamur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamuj" - "🇬🇧 Flamur Shteti dhe Rajoni".

🇨🇬Shembuj dhe Përdorim

🔸 Dy shtyllat e ekonomisë së Republikës së Kongos janë nafta dhe lënda drusore. 🇨🇬


🔸 🇨🇬: Kongo-Brazavilë Kodi Ndërkombëtar i Telefonimit: +242 🔗 Domeni i Nivelit të Lartë: .cg

📖Njohuri të Zgjatura

Vendi 🇨🇬 CG - Republic of the Congo (Kongo-Brazavilë)
Kryeqytet Brazzaville
Zona (km katror) 342,000
Popullatë 5,244,363
Monedhë XAF - Franc (Frang)
Gjuhët
  • fr-CG
  • kg - Kongo
  • ln-CG
Kontinent AF - Africa (Afrika)
Fqinjët

🇨🇬Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🇨🇬Tabela

🇨🇬Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🇨🇬Informata Themelore

Emoji: 🇨🇬
Emer i shkurter: flamur: Kongo-Brazavilë
Emri i Apple: Flag of Congo - Brazzaville
Codepoint: U+1F1E8 1F1EC Kopje
dhjetor: ALT+127464 ALT+127468
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏁 Flamuj
Nënkategoritë: 🇬🇧 Flamur Shteti dhe Rajoni
Keywords: flamur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🇨🇬Tema Relative

🇨🇬Kombinim dhe Zhargon