emoji 🇪🇦 flag: Ceuta & Melilla svg png

🇪🇦” kuptimi: flamur: Theuta e Melila Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🇪🇦 Kopje

  • 9.0+

    iOS 🇪🇦Kërkesat minimale të ekranit

🇪🇦Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është flamuri i Ceuta dhe Melilla, i cili është i njëjtë me flamurin spanjoll. Ceuta dhe Melilla janë qytete të lirë të Spanjës 🇪🇸. Ato janë enklava në bregdetin mesdhetar të Afrikës Veriore. Shfaqet si EA në disa platforma. Në përgjithësi do të thotë Ceuta dhe Melilla, ose brenda Ceuta dhe Melilla.
🇪🇦 është Emoji i flamurit të një vendi / rajoni, dhe kuptimi i tij është flamur: Theuta e Melila. Emoji 🇪🇦 përbëhet nga dy shkronja treguese rajonale, përkatësisht 🇪 dhe 🇦. Kodi me 2 shkronja i vendit / rajonit për Theuta e Melila është EA, kështu që shkronjat që korrespondojnë me dy shkronjat e rajonit janë E dhe A. 🇪🇦 shfaqet si një flamur i tërë në shumicën e platformave dhe si një simbol me dy shkronja në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🇪🇦 (EA) = 🇪 (E) + 🇦 (A)


Kuptimi i simbolit emoji 🇪🇦 është flamur: Theuta e Melila, lidhet me flamur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamuj" - "🇬🇧 Flamur Shteti dhe Rajoni".

Wikipedia: 🇪🇦 Flamuri i Spanjës

🇪🇦Shembuj dhe Përdorim

🔸 Në vitet e fundit, Spanja dhe Maroku kanë mosmarrëveshje mbi sovranitetin e 🇪🇦 Ceuta dhe Melilla.


🔸 🇪🇦: Theuta e Melila Kodi Ndërkombëtar i Telefonimit: + 🔗 Domeni i Nivelit të Lartë:

📖Njohuri të Zgjatura

Vendi 🇪🇦 - (Theuta e Melila)
Kryeqytet
Zona (km katror) 0
Popullatë 0
Monedhë -
Gjuhët
Kontinent
Fqinjët

🇪🇦Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🇪🇦Tabela

🇪🇦Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🇪🇦Informata Themelore

Emoji: 🇪🇦
Emer i shkurter: flamur: Theuta e Melila
Codepoint: U+1F1EA 1F1E6 Kopje
dhjetor: ALT+127466 ALT+127462
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏁 Flamuj
Nënkategoritë: 🇬🇧 Flamur Shteti dhe Rajoni
Keywords: flamur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🇪🇦Tema Relative

🇪🇦Kombinim dhe Zhargon