emoji 🇪🇪 flag: Estonia svg png

🇪🇪” kuptimi: flamur: Estoni Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🇪🇪 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🇪🇪Kërkesat minimale të ekranit

  • 5.0+

    Android 🇪🇪Kërkesat minimale të ekranit

🇪🇪Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është flamuri kombëtar i Republikës së Estonisë. Flamuri është i përbërë nga tre drejtkëndësha horizontale paralele që janë blu dhe të zeza nga lart poshtë. Shfaqet si EE në disa sisteme platformash. Në përgjithësi do të thotë Estoni ose brenda Estonisë, dhe kryeqyteti i saj është Talini.
🇪🇪 është Emoji i flamurit të një vendi / rajoni, dhe kuptimi i tij është flamur: Estoni. Emoji 🇪🇪 përbëhet nga dy shkronja treguese rajonale, përkatësisht 🇪 dhe 🇪. Kodi me 2 shkronja i vendit / rajonit për Estoni është EE, kështu që shkronjat që korrespondojnë me dy shkronjat e rajonit janë E dhe E. 🇪🇪 shfaqet si një flamur i tërë në shumicën e platformave dhe si një simbol me dy shkronja në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🇪🇪 (EE) = 🇪 (E) + 🇪 (E)


Kuptimi i simbolit emoji 🇪🇪 është flamur: Estoni, lidhet me flamur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamujt" - "🇬🇧 vend-flag".

Wikipedia: 🇪🇪 Flamuri i Estonisë

🇪🇪Shembuj dhe Përdorim

🔸 Këtë verë do të marr pjesë në një turne studimi në onia në Estoni!
🔸 🇪🇪 Estonia është vendi me cilësinë më të mirë të ajrit në botë, dhe kryeqyteti, Talini, njihet si "Toka e Shenjtë për larjen e mushkërive". Zgjedhjet padrejta vënë komunist në krye të Estonisë 🇪🇪.


🔸 🇪🇪: Estoni Kodi Ndërkombëtar i Telefonimit: +372 🔗 Domeni i Nivelit të Lartë: .ee

📖Njohuri të Zgjatura

Vendi 🇪🇪 EE - Estonia (Estoni)
Kryeqytet Tallinn (Talini)
Zona (km katror) 45,226
Popullatë 1,320,884
Monedha EUR - Euro
Gjuhët
  • et - Estonian (Estonisht)
  • ru - Russian (Rusisht)
Kontinent EU - Europe (Evropa)
Fqinjët

🇪🇪Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🇪🇪Tabela

🇪🇪Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🇪🇪Informata Themelore

Emoji: 🇪🇪
Emer i shkurter: flamur: Estoni
Emri i Apple: Flag of Estonia
Codepoint: U+1F1EA 1F1EA Kopje
dhjetor: ALT+127466 ALT+127466
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🇬🇧 vend-flag
Keywords: flamur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🇪🇪Tema Relative

🇪🇪Kombinim dhe Zhargon

🇪🇪Më shumë gjuhë