emoji 🇬🇹 flag: Guatemala svg png

🇬🇹” kuptimi: flamur: Guatemalë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🇬🇹 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🇬🇹Kërkesat minimale të ekranit

  • 5.0+

    Android 🇬🇹Kërkesat minimale të ekranit

🇬🇹Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është flamuri kombëtar i Republikës së Guatemalës. Sipërfaqja e flamurit është e përbërë nga tre drejtkëndësha vertikalë paralelë dhe të barabartë me të bardhë në mes dhe blu në të dy anët. Emblema kombëtare është pikturuar në qendër të drejtkëndëshit të bardhë dhe shfaqet si GT në disa platforma. Në përgjithësi do të thotë Guatemalë ose brenda Guatemalës, dhe kryeqyteti i saj është Guatemala City.
🇬🇹 është Emoji i flamurit të një vendi / rajoni, dhe kuptimi i tij është flamur: Guatemalë. Emoji 🇬🇹 përbëhet nga dy shkronja treguese rajonale, përkatësisht 🇬 dhe 🇹. Kodi me 2 shkronja i vendit / rajonit për Guatemalë është GT, kështu që shkronjat që korrespondojnë me dy shkronjat e rajonit janë G dhe T. 🇬🇹 shfaqet si një flamur i tërë në shumicën e platformave dhe si një simbol me dy shkronja në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🇬🇹 (GT) = 🇬 (G) + 🇹 (T)


Kuptimi i simbolit emoji 🇬🇹 është flamur: Guatemalë, lidhet me flamur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamujt" - "🇬🇧 vend-flag".

Wikipedia: 🇬🇹 Flamuri i Guatemalas

🇬🇹Shembuj dhe Përdorim

🔸 🇬🇹 Guatemala është një nga qendrat kulturore të majave të lashta indiane. Hiri ra të Dielën në Guatemala 🇬🇹 City si dhe zonat përreth.


🔸 🇬🇹: Guatemalë Kodi Ndërkombëtar i Telefonimit: +502 🔗 Domeni i Nivelit të Lartë: .gt

📖Njohuri të Zgjatura

Vendi 🇬🇹 GT - Guatemala (Guatemalë)
Kryeqytet Guatemala City
Zona (km katror) 108,890
Popullatë 17,247,807
Monedha GTQ - Quetzal (Kuetzali)
Gjuhët es-GT - Spanish (Guatemala)
Kontinent NA - North America (Amerika e Veriut)
Fqinjët

🇬🇹Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🇬🇹Tabela

🇬🇹Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-28
Koha e azhurnimit: 2023-06-01 17:38:18 UTC
🇬🇹dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2020, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2021, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🇬🇹Informata Themelore

Emoji: 🇬🇹
Emer i shkurter: flamur: Guatemalë
Emri i Apple: Flag of Guatemala
Codepoint: U+1F1EC 1F1F9 Kopje
dhjetor: ALT+127468 ALT+127481
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🇬🇧 vend-flag
Keywords: flamur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🇬🇹Tema Relative

🇬🇹Kombinim dhe Zhargon