emoji 🇰 regional indicator symbol letter k svg png

🇰” kuptimi: shkronja simbolike e treguesit rajonal k Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🇰 Kopje

  • 4.3+

    Android 🇰Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🇰Kërkesat minimale të ekranit

🇰Kuptimi dhe Përshkrimi

🇰 është një simbol tregues rajonal, dhe letra përkatëse është K. Në përgjithësi nuk përdoret vetëm, por dy shkronja treguese rajonale së bashku formojnë një Emoji për të treguar një vend ose rajon. Sidoqoftë, jo çdo dy tregues rajonalë mund të formojnë një Emoji. Vetëm kur dy shkronjat përkatëse janë në përputhje me kodin me dy shkronja të vendit ISO ose rajonit, ato mund të formojnë një Emoji të përdorshëm. Nëse 🇰 përdoret si një shkronjë e vetme, është më mirë të përdorni një hapësirë për ta ndarë atë nga treguesi tjetër rajonal fqinj Emoji.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🇰 është shkronja simbolike e treguesit rajonal k.

Akoma Treguesi rajonal: 🇦 🇧 🇨 🇩 🇪 🇫 🇬 🇭 🇮 🇯 🇰 🇱 🇲 🇳 🇴 🇵 🇶 🇷 🇸 🇹 🇺 🇻 🇼 🇽 🇾 🇿 Më shumë Treguesi rajonal mund të gjenden në temë: Treguesi rajonal.

🇰Shembuj dhe Përdorim

🔸 🇰 (shkronja simbolike e treguesit rajonal k) => K (k)
🔸 🇨 + 🇰 = 🇨🇰 (flamur: Ishujt Kuk)
🔸 🇩 + 🇰 = 🇩🇰 (flamur: Danimarkë)
🔸 🇫 + 🇰 = 🇫🇰 (flamur: Ishujt Falkland)
🔸 🇭 + 🇰 = 🇭🇰 (flamur: RPA i Hong-Kongut)
🔸 🇰 + 🇪 = 🇰🇪 (flamur: Kenia)
🔸 🇰 + 🇬 = 🇰🇬 (flamur: Kirgizi)
🔸 🇰 + 🇭 = 🇰🇭 (flamur: Kamboxhia)
🔸 🇰 + 🇮 = 🇰🇮 (flamur: Kiribati)
🔸 🇰 + 🇲 = 🇰🇲 (flamur: Komore)
🔸 🇰 + 🇳 = 🇰🇳 (flamur: Shën-Kits dhe Nevis)
🔸 🇰 + 🇵 = 🇰🇵 (flamur: Kore e Veriut)
🔸 🇰 + 🇷 = 🇰🇷 (flamur: Kore e Jugut)
🔸 🇰 + 🇼 = 🇰🇼 (flamur: Kuvajt)
🔸 🇰 + 🇾 = 🇰🇾 (flamur: Ishujt Kajman)
🔸 🇰 + 🇿 = 🇰🇿 (flamur: Kazakistan)
🔸 🇱 + 🇰 = 🇱🇰 (flamur: Sri-Lankë)
🔸 🇲 + 🇰 = 🇲🇰 (flamur: Maqedonia e Veriut)
🔸 🇵 + 🇰 = 🇵🇰 (flamur: Pakistan)
🔸 🇸 + 🇰 = 🇸🇰 (flamur: Sllovaki)
🔸 🇹 + 🇰 = 🇹🇰 (flamur: Tokelau)
🔸 🇽 + 🇰 = 🇽🇰 (flamur: Kosovë)

🇰Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🇰Tabela

🇰Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🇰Informata Themelore

Emoji: 🇰
Emer i shkurter: shkronja simbolike e treguesit rajonal k
Codepoint: U+1F1F0 Kopje
dhjetor: ALT+127472
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 2.0 (2015-11-12)
Kategoritë:
Nënkategoritë:
Keywords:

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🇰Kombinim dhe Zhargon