emoji 🇲🇪 flag: Montenegro svg png

🇲🇪” kuptimi: flamur: Mal i Zi Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🇲🇪 Kopje

 • 8.3+

  iOS 🇲🇪Kërkesat minimale të ekranit

 • 5.0+

  Android 🇲🇪Kërkesat minimale të ekranit

🇲🇪Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është flamuri i Malit të Zi. Në qendër të flamurit të kuq, ndodhet një "shqiponjë dykrenare" e artë . Luani i artë në gjoksin e shqiponjës është një simbol i dinastisë antike të Malit të Zi. Shfaqet si ME në disa platforma. Përfaqësimi i përgjithshëm i Malit të Zi, është një vend malor i vendosur në Gadishullin Ballkanik Jugperëndimor dhe në bregun lindor të Detit Adriatik. Kryeqyteti i saj është Podgorica.
🇲🇪 është Emoji i flamurit të një vendi / rajoni, dhe kuptimi i tij është flamur: Mal i Zi. Emoji 🇲🇪 përbëhet nga dy shkronja treguese rajonale, përkatësisht 🇲 dhe 🇪. Kodi me 2 shkronja i vendit / rajonit për Mal i Zi është ME, kështu që shkronjat që korrespondojnë me dy shkronjat e rajonit janë M dhe E. 🇲🇪 shfaqet si një flamur i tërë në shumicën e platformave dhe si një simbol me dy shkronja në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🇲🇪 (ME) = 🇲 (M) + 🇪 (E)


Kuptimi i simbolit emoji 🇲🇪 është flamur: Mal i Zi, lidhet me flamur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamujt" - "🇬🇧 vend-flag".

Wikipedia: 🇲🇪 Flamuri i Malit të Zi

🇲🇪Shembuj dhe Përdorim

🔸 Industria prodhuese e Malit të Zi është kryesisht alumini dhe çeliku, e ndjekur nga përpunimi i produkteve bujqësore.
🔸 Çdo qeveri aleate më dha një medalje. Edhe Mali i Zi 🇲🇪.


🔸 🇲🇪: Mal i Zi Kodi Ndërkombëtar i Telefonimit: +382 🔗 Domeni i Nivelit të Lartë: .me

📖Njohuri të Zgjatura

Vendi 🇲🇪 ME - Montenegro (Mal i Zi)
Kryeqytet Podgorica
Zona (km katror) 14,026
Popullatë 622,345
Monedha EUR - Euro
Gjuhët
 • sr - Serbian (Sërbisht)
 • hu - Hungarian (Hungarisht)
 • bs - Bosnian (Bosnjake)
 • sq - Albanian (Shqip)
 • hr - Croatian (Kroate)
 • rom - Romany (Romak)
Kontinent EU - Europe (Evropa)
Fqinjët

🇲🇪Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🇲🇪Tabela

🇲🇪Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🇲🇪Informata Themelore

Emoji: 🇲🇪
Emer i shkurter: flamur: Mal i Zi
Emri i Apple: Flag of Montenegro
Codepoint: U+1F1F2 1F1EA Kopje
dhjetor: ALT+127474 ALT+127466
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🇬🇧 vend-flag
Keywords: flamur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🇲🇪Tema Relative

🇲🇪Kombinim dhe Zhargon