emoji 🇹🇼 flag: Taiwan svg png

🇹🇼” kuptimi: flamur: Tajvan Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🇹🇼 Kopje

  • 9.0+

    iOS 🇹🇼Kërkesat minimale të ekranit

  • 5.0+

    Android 🇹🇼Kërkesat minimale të ekranit

🇹🇼Kuptimi dhe Përshkrimi

Tajvani ka përdorur gjithmonë flamurin kombëtar të Republikës së Kinës. Në sipërfaqen e kuqe të flamurit, nuk është një drejtkëndësh blu në të majtë e sipërme 1/4, dhe një diell të bardhë në qendër ☀️. E kuqja përfaqëson frymën revolucionare të sakrificës dhe përkushtimit. Blu është simboli i lehtësisë. Dielli i ndritshëm përfaqëson gjendjen e ndritshme dhe vetëmohuese. Shfaqet si TW në disa platforma. Kryeqyteti i saj është Taipei.
🇹🇼 është Emoji i flamurit të një vendi / rajoni, dhe kuptimi i tij është flamur: Tajvan. Emoji 🇹🇼 përbëhet nga dy shkronja treguese rajonale, përkatësisht 🇹 dhe 🇼. Kodi me 2 shkronja i vendit / rajonit për Tajvan është TW, kështu që shkronjat që korrespondojnë me dy shkronjat e rajonit janë T dhe W. 🇹🇼 shfaqet si një flamur i tërë në shumicën e platformave dhe si një simbol me dy shkronja në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🇹🇼 (TW) = 🇹 (T) + 🇼 (W)


Kuptimi i simbolit emoji 🇹🇼 është flamur: Tajvan, lidhet me flamur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamuj" - "🇬🇧 Flamur Shteti dhe Rajoni".

🇹🇼Shembuj dhe Përdorim

🔸 🇹🇼 Shkoni në Tajvan për të pirë çaj Bubble 🧋 , patjetër që do të dashuroheni me të.
🔸 Çfarë bëri blerjen tuaj xhaxhai për ju, kur ai u kthye nga Tajvani 🇹🇼?


🔸 🇹🇼: Tajvan Kodi Ndërkombëtar i Telefonimit: +886 🔗 Domeni i Nivelit të Lartë: .tw

📖Njohuri të Zgjatura

Zona (km katror) 35,980
Popullatë 22,894,384
Monedhë TWD - Dollar
Gjuhët
  • zh-TW - Chinese (Taiwan)
  • zh - Chinese (Kineze)
  • nan - Min Nan Chinese
  • hak - Hakka Chinese (Kineze Hakka)
Kontinent AS - Asia (Azia)
Fqinjët

🇹🇼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🇹🇼Tabela

🇹🇼Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-25 17:54:20 UTC
🇹🇼dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2022-01, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2018, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🇹🇼Informata Themelore

Emoji: 🇹🇼
Emer i shkurter: flamur: Tajvan
Emri i Apple: Flag of Taiwan
Codepoint: U+1F1F9 1F1FC Kopje
dhjetor: ALT+127481 ALT+127484
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏁 Flamuj
Nënkategoritë: 🇬🇧 Flamur Shteti dhe Rajoni
Keywords: flamur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🇹🇼Tema Relative

🇹🇼Kombinim dhe Zhargon

🇹🇼Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Kineze Tradicionale🇹🇼 旗子: 台灣
Filipinase🇹🇼 bandila: Taiwan
Kineze e thjeshtuar🇹🇼 旗: 台湾
Estonisht🇹🇼 lipp: Taiwan
Japonisht🇹🇼 旗: 台湾
Sllovake🇹🇼 zástava: Taiwan
Azerbaixhani🇹🇼 bayraq: Tayvan
Tajlandez🇹🇼 ธง: ไต้หวัน
Vietnameze🇹🇼 cờ: Đài Loan
Gjeorgjisht🇹🇼 დროშა: ტაივანი