emoji 🇻🇨 flag: St. Vincent & Grenadines svg png

🇻🇨” kuptimi: flamur: Shën-Vincent dhe Grenadine Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🇻🇨 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🇻🇨Kërkesat minimale të ekranit

  • 5.0+

    Android 🇻🇨Kërkesat minimale të ekranit

🇻🇨Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është flamuri i Shën Vincentit dhe Grenadines. Flamuri është i përbërë nga rectangles blu, të verdhë dhe të gjelbër vertikale nga e majta në të djathtë, që simbolizon qiellin, oqean, tokë dhe bimët 🌳. Ekzistojnë tre modele diamanti jeshil në drejtkëndëshin e verdhë, duke formuar një "V", i cili jo vetëm që përfaqëson Saint Vincent, por gjithashtu simbolizon reputacionin e "perlë Antileve". Në disa platforma sistemi tregohet si QV. Shtë një vend në Amerikën Latine dhe kryeqyteti i tij është Kingston.
🇻🇨 është Emoji i flamurit të një vendi / rajoni, dhe kuptimi i tij është flamur: Shën-Vincent dhe Grenadine. Emoji 🇻🇨 përbëhet nga dy shkronja treguese rajonale, përkatësisht 🇻 dhe 🇨. Kodi me 2 shkronja i vendit / rajonit për Shën-Vincent dhe Grenadine është VC, kështu që shkronjat që korrespondojnë me dy shkronjat e rajonit janë V dhe C. 🇻🇨 shfaqet si një flamur i tërë në shumicën e platformave dhe si një simbol me dy shkronja në disa platforma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🇻🇨 (VC) = 🇻 (V) + 🇨 (C)


Kuptimi i simbolit emoji 🇻🇨 është flamur: Shën-Vincent dhe Grenadine, lidhet me flamur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamujt" - "🇬🇧 vend-flag".

🇻🇨Shembuj dhe Përdorim

🔸 Shën Vincenti dhe Grenadinet 🇻🇨 's plazhet 🏖️ dhe Oqeani 🌊, kjo është një parajsë në tokë.


🔸 🇻🇨: Shën-Vincent dhe Grenadine Kodi Ndërkombëtar i Telefonimit: +1-784 🔗 Domeni i Nivelit të Lartë: .vc

📖Njohuri të Zgjatura

Vendi 🇻🇨 VC - Saint Vincent and the Grenadines (Shën-Vincent dhe Grenadine)
Kryeqytet Kingstown
Zona (km katror) 389
Popullatë 110,211
Monedha XCD - Dollar
Gjuhët
  • en-VC
  • fr - French (Frengjisht)
Kontinent NA - North America (Amerika e Veriut)
Fqinjët

🇻🇨Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🇻🇨Tabela

🇻🇨Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🇻🇨Informata Themelore

Emoji: 🇻🇨
Emer i shkurter: flamur: Shën-Vincent dhe Grenadine
Emri i Apple: Flag of Saint Vincent & Grenadines
Codepoint: U+1F1FB 1F1E8 Kopje
dhjetor: ALT+127483 ALT+127464
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🇬🇧 vend-flag
Keywords: flamur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🇻🇨Tema Relative

🇻🇨Kombinim dhe Zhargon