emoji 🈚 Japanese “free of charge” button svg png

🈚” kuptimi: butoni «falas» në japonisht Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🈚 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🈚Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🈚Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🈚Kërkesat minimale të ekranit

🈚Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është butoni japonez falas with me fjalën "無" në sheshin portokalli. Kjo fjalë për fjalë do të thotë "jo, nuk ekziston", dhe do të thotë falas ... në japonisht. Vendet publike ofrojnë falas disa pajisje themelore mjekësore, ose disa inde ... etj. Do të përdoren kur përdoret një funksion i caktuar falas në rrjet. Ose kur një mik të pyet nëse ke diçka, mund ta përdorësh për të shprehur kuptimin e asgjëje.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🈚 është butoni «falas» në japonisht, lidhet me «falas», butoni «falas» në japonisht, ideograf, japonisht, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "🅰 Alfanumerik".

🈚 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🈚️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🈚︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🈚Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur keni harruar të vishni një maskë dhe nxituat nga shtëpia juaj you, zbuluat se kishte një maskë falas free në derën e stacionit të metrosë 🚉😷, është vërtet e ëmbël.
🔸 Motra e uritur 🧍‍♀️ pyet nëse keni bukë 🍞? Duhet të përgjigjesh: 🈚, le të dalim të blejmë ca.


🔸 🈚 (1F21A) + stil emoji (FE0F) = 🈚️ (1F21A FE0F)
🔸 🈚 (1F21A) + stili i tekstit (FE0E) = 🈚︎ (1F21A FE0E)

🈚Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🈚Tabela

🈚Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🈚Informata Themelore

Emoji: 🈚
Emer i shkurter: butoni «falas» në japonisht
Emri i Apple: Japanese Sign Meaning “Free of Charge”
Codepoint: U+1F21A Kopje
Kod i shkurter: :u7121: Kopje
dhjetor: ALT+127514
Versioni i unikodeve: 5.2 (2019-10-01)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: 🅰 Alfanumerik
Keywords: «falas» | butoni «falas» në japonisht | ideograf | japonisht

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🈚Tema Relative

🈚Kombinim dhe Zhargon