emoji 🌃 night with stars svg png

🌃” kuptimi: natë me yje Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🌃 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🌃Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🌃Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🌃Kërkesat minimale të ekranit

🌃Kuptimi dhe Përshkrimi

Në këtë kornizë të vogël fotografie është qyteti natën, yjet në qiell dhe hëna e ndritshme e verdhë yellow , duke iu referuar skenës së natës. Zakonisht përdoret për të përfaqësuar qiellin me yje, natën ose jetën e natës. Në lidhje me të janë dhe turizmi 🚗. Ngjashëm me këtë është peizazh urban 🏙.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🌃 është natë me yje, lidhet me moti, natë, natë me yje, yll, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtime dhe Vende" - " Vende të Tjera".

🌃Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur erdha për herë të parë në Sidnei, nuk mund të mos ndihmoja por thirra në Bondi Beach: " soshtë kaq e mrekullueshme 🌃 !"
🔸 Edhe pse i thashë natën e mirë mikut tim life , jeta ime e natës just sapo ka filluar.
🔸 Ajo dukej jashtë, dhe nata ishte mbushur me yje 🌃.

🌃Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🌃Tabela

🌃Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-01 18:00:44 UTC
🌃dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në vitin 2019-03 Dhe 2019-04, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2020 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🌃Informata Themelore

Emoji: 🌃
Emer i shkurter: natë me yje
Codepoint: U+1F303 Kopje
dhjetor: ALT+127747
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🚌 Udhëtime dhe Vende
Nënkategoritë: ⛲ Vende të Tjera
Keywords: moti | natë | natë me yje | yll

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🌃Kombinim dhe Zhargon

🌃Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bosnjake🌃 zvjezdana noć
Kazak🌃 жұлдызды түн
Norvegjeze Bokmål🌃 stjernenatt
Frengjisht🌃 nuit étoilée
Indoneziane🌃 malam berbintang
Sllovake🌃 noc s hviezdami
Kineze e thjeshtuar🌃 夜晚
Japonisht🌃 夜の都会
Hindisht🌃 रात के तारे, तारे, रात
Italisht🌃 notte stellata