funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Mendim

Version

🌊 (1F30A) 🌊kuptim: dallgë uji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🌊 Kopje
 • 2.2+

  iOS 🌊Kërkesat minimale të ekranit

 • 4.3+

  Android 🌊Kërkesat minimale të ekranit

 • 8.0+

  Windows 🌊Kërkesat minimale të ekranit

📚Kuptimi dhe Përshkrimi

🌊 Një valë blu u rrokullis lart në të djathtë, me shkumë të bardhë në krye. Drejtimi i valës së platformës LG është 🧭 i kundërt. Ajo mund të përdoret për të simbolizuar ujin e detit, si dhe sportet e ujit, të tilla si surfing 🏄, not 🏊


Kuptimi i simbolit emoji 🌊 është dallgë uji, lidhet me dallgë, dallgë uji, moti, oqean, ujë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtimi & Vendet" - "☂️ qielli & moti".

🌈Shembuj dhe Përdorim

🔸 Si mund të shkoj të shfletoj 🏄 kur fryn era 💨 ?
🔸 Ku shkove 🌊 dje?
🔸 Lëreni të shkulë shkumën e tij krenare si një valë ... mbi shkëmb!


🔸 Twitter: 🌊
🔸 Youtube: 🌊
🔸 Instagram: 🌊

🙂Analiza e ndjenjave

Analiza e ndjenjave Prezantimi

Analiza e ndjenjave Emoji i referohet klasifikimit të shprehjes emocionale të një emoji. Kjo analizë është nga analiza gjuhësore dhe mësimi makinerik i mostrave publike jo më pak se 50 milion tweets, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka një rëndësi të lartë referimi akademike. Mirësevini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. Të drejtat e autorit © EmojiAll. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni


 • Portokalli: Negativ
 • E verdha: Neutrale
 • E gjelbër: Pozitive
 • Kursori gri: është niveli i besimit, një koncept statistikor.
  Ta themi thjesht, kursori më i afërt është majtas, emocioni i këtij emoji është më negativ. Përkundrazi, sa më afër kursorit është djathtas, aq më emocion pozitiv shprehet nga ky emoji. Dhe sa më i ngushtë është kursori, gjykimi i emocionit është më i saktë.
  Shihni shpjegimin më profesional: wikipedia .

📏Pozicioni dhe frekuenca

Pozicioni dhe frekuenca Prezantimi

Pozicioni dhe Frekuenca i referohen vendit ku një emoji shfaqet shpesh në cicërima dhe sa shpesh shfaqet në këto pozicione. Për shembull, duke analizuar [vendndodhjen dhe frekuencën] e, ne mund të dimë se të gjithëve u pëlqen të vendosin emoji 😂 në fund të fjalive. Ky përfundim është nga analiza gjuhësore dhe mësimi makinerik i mostrave publike jo më pak se 50 milion tweets, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka një rëndësi të lartë referimi akademike. Mirësevini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. Të drejtat e autorit © EmojiAll. Për përdorim komercial, ju lutemi Na Kontaktoni


 • Boshti X: pozicioni i këtij emoji të veçantë në tekstin e cicërimave.
 • Boshti Y: frekuenca e shfaqjes së këtij emoji të veçantë.

📊Tabela / Tabela e Trendit

🌊Tabela

🌊Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🌊 (1F30A) Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës | emojiall.com 100 75 50 25 0 2017 2018 2019 2020 2021
Diapazoni i datës: 2016-06-19 - 2021-06-06
Koha e azhurnimit: 2021-06-17 17:58:37 UTC

📰Informata Themelore

Emoji: 🌊
Emer i shkurter: dallgë uji
Emri i Apple: Wave
Codepoint: U+1F30A
Kod i shkurter: :ocean:
dhjetor: ALT+127754
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet
Nënkategoritë: ☂️ qielli & moti
Keywords: dallgë | dallgë uji | moti | oqean | ujë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📖Tema Relative

🎨Kombinim dhe Zhargon

🌊Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Kineze e thjeshtuar🌊 浪花
Koreane🌊 파도
Japonisht🌊
Sllovene🌊 vodni val
Tajlandez🌊 คลื่น
Kineze Tradicionale🌊 波浪
Daneze🌊 bølge
Italisht🌊 onda
Persiane🌊 موج آب
Greqisht🌊 θαλάσσιο κύμα