emoji 🌗 last quarter moon svg png

🌗” kuptimi: hëna e çerekut të fundit Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🌗 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🌗Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 🌗Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🌗Kërkesat minimale të ekranit

🌗Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është hëna e tremujorit të fundit, që shfaqet në 22 dhe 23 të kalendarit hënor. Hëna u kthye në një disk të verdhë të artë me gropa në sipërfaqen e saj, gjysma e së cilës u 🌞 ndriçua nga dielli. Por errët gjysmë-moon formë në të djathtë është pjesa që nuk është e ndriçuar 🔦. Pjesët e ndriçuara në Whatsapp, Facebook dhe Emojidex janë argjendi.
Përveç përfaqësimit të hënës, natës dhe hapësirës së jashtme, ajo gjithashtu mund të shprehë ndjenja simpatike ose të çuditshme. Që nga lehta dhe të errët janë gjysmë secila, ajo mund gjithashtu të përdoret për të shprehur në mënyrë të barabartë dhe simetrike .
Emojis ngjashme janë: 🌕 🌖 🌗 🌘 🌑 🌒 b> 🌓 🌔. Ata zakonisht vendosen në një rresht. Ato mund të paraqesin procesin e rrotullimit të hënës, ose të përdoren si një vijë ndarëse e temës.
Vërejtje: Hëna e tremujorit të parë 🌓 shfaqet në gjysmën e parë të natës, shfaqet në gjysmën perëndimore të qiellit dhe gjysma perëndimore është e ndritshme.
Çereku i fundit i hënës 🌗 shfaqet në gjysmën e dytë të natës në gjysmën e dytë të hënës, shfaqet në gjysmën lindore të qiellit dhe gjysma lindore është e ndritshme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🌗 është hëna e çerekut të fundit, lidhet me çerek, hapësirë, hëna e çerekut të fundit, hënë, moti, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtimi & Vendet" - "☂️ qielli & moti".

🌗Shembuj dhe Përdorim

🔸 ⛰️ Malet janë errët 🌫️ natën 🌃, dhe edhe pse hëna është në gjysmë të rrugës jashtë 🌗, ajo është ende e zymtë 😨.
🔸 Ngarkesa është shumë, le të bashkëpunojnë me gjysmën e çdo personi 🌗.
🔸 Kjo është "tremujori i tretë" Hëna 🌗, sepse Hëna është tre të katërtat e rrugës përmes ciklit të tij.

🌗Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🌗Tabela

🌗Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🌗Informata Themelore

Emoji: 🌗
Emer i shkurter: hëna e çerekut të fundit
Codepoint: U+1F317 Kopje
Kod i shkurter: :last_quarter_moon: Kopje
dhjetor: ALT+127767
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet
Nënkategoritë: ☂️ qielli & moti
Keywords: çerek | hapësirë | hëna e çerekut të fundit | hënë | moti

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🌗Kombinim dhe Zhargon