emoji 🌨 cloud with snow svg png

🌨” kuptimi: re me borë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🌨 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🌨Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🌨Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🌨Kërkesat minimale të ekranit

🌨Kuptimi dhe Përshkrimi

Ka shumë flokë bore blu dhe të bardhë ❄️ nën një re të bardhë ☁️. Ngjyra e resë dhe numri i ❄️ ndryshojnë nga platforma në platformë.
Ky emoji 🌨 do të thotë borë, dimër, mot dhe të ftohtë 🥶. Emoji të ngjashme: 🌩🌧

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🌨 është re me borë, lidhet me borë, ftohtë, moti, re, re me borë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtime dhe Vende" - "☂️ Qiell dhe Mot".

🔸 🌨 (1F328) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

🌨 (1F328) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: 🌨️ (1F328 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

🌨 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🌨️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🌨︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🌨Shembuj dhe Përdorim

🔸 Dimri i zymtë ka qenë nën reshje të mëdha bore. 🌨
🔸 Hashtë breshër 🌨 ! Të gjithë, gjeni një vend për tu fshehur!
🔸 Mund të bjerë borë but , por sidoqoftë do të shkoj të bëj pazar.


🔸 🌨 (1F328) + stil emoji (FE0F) = 🌨️ (1F328 FE0F)
🔸 🌨 (1F328) + stili i tekstit (FE0E) = 🌨︎ (1F328 FE0E)

🌨Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🌨Tabela

🌨Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🌨Informata Themelore

Emoji: 🌨
Emer i shkurter: re me borë
Codepoint: U+1F328 Kopje
dhjetor: ALT+127784
Versioni i unikodeve: 7.0 (2014-06-16)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🚌 Udhëtime dhe Vende
Nënkategoritë: ☂️ Qiell dhe Mot
Keywords: borë | ftohtë | moti | re | re me borë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🌨Kombinim dhe Zhargon

🌨Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Daneze🌨 sky med sne
Bullgarisht🌨 Облак със сняг
Hebraike🌨 ענן עם שלג
Rusisht🌨 снег
Kineze e thjeshtuar🌨 下雪
Rumanisht🌨 nor de ninsoare
Anglisht🌨 cloud with snow
Kineze Tradicionale🌨 下雪
Koreane🌨 눈구름
Hungarisht🌨 felhő hóval