emoji 🌺 hibiscus svg png

🌺” kuptimi: hibisk Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🌺 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🌺Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🌺Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🌺Kërkesat minimale të ekranit

🌺Kuptimi dhe Përshkrimi

Një lule hibiscus me lule rozë, disa platforma janë treguar me të kuqe. Në përgjithësi i referohet vetë lule hibiscus, e cila gjithashtu tregon dashuri të pastër, dhe gjithashtu mund të përdoret si një lule e zakonshme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🌺 është hibisk, lidhet me bimë, lule, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshë dhe Natyrë" - "🌹 Lule".

🌺Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mezi pres që shfaqja e luleve të fillojë për disa ditë. 🌺📸
🔸 Me origjinë nga Madagaskari, pemët Poinciana ishin gjithashtu të ndezura me lulëzime portokalli-flakë të kuqe, gjithashtu hibiscus.🌺

🌺Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🌺Tabela

🌺Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-01 18:09:07 UTC
🌺dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🌺Informata Themelore

Emoji: 🌺
Emer i shkurter: hibisk
Codepoint: U+1F33A Kopje
Kod i shkurter: :hibiscus: Kopje
dhjetor: ALT+127802
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë
Nënkategoritë: 🌹 Lule
Keywords: bimë | hibisk | lule

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🌺Kombinim dhe Zhargon

🌺Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Burmanisht🌺 ခေါင်ရန်းပန်း
Suedisht🌺 hibiskus
Daneze🌺 hibiscus
Norvegjeze Bokmål🌺 hibiskus
Bengalisht🌺 জবা
Turqisht🌺 çingülü
Persiane🌺 گل ختمی
Italisht🌺 ibisco
Kroate🌺 hibiskus
Tajlandez🌺 ดอกชบา