emoji 🌼 blossom svg png

🌼” kuptimi: lule Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🌼 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🌼Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 🌼Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🌼Kërkesat minimale të ekranit

🌼Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një krizantemë e verdhë, një pjesë e platformës është treguar si një margaritë e bardhë. Quhet margaritë (krizantemë), e cila gjithashtu i referohet procesit të lulëzimit dhe mund të përdoret gjithashtu në skenat e pranverës. Mos u ngatërroni me 🌻 (luledielli).

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🌼 është lule, lidhet me bimë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshë dhe Natyrë" - "🌹 Lule".

🌼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Dimri ka kaluar dhe pranvera ka ardhur përsëri. 🌼

🌼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🌼Tabela

🌼Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-01 18:09:19 UTC
🌼dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2020-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🌼Informata Themelore

Emoji: 🌼
Emer i shkurter: lule
Emri i Apple: Flower
Codepoint: U+1F33C Kopje
Kod i shkurter: :blossom: Kopje
dhjetor: ALT+127804
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë
Nënkategoritë: 🌹 Lule
Keywords: bimë | lule

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🌼Kombinim dhe Zhargon

🌼Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Tajlandez🌼 ดอกไม้บาน
Kineze e thjeshtuar🌼 开花
Lituaniane🌼 gėlės žiedas
Japonisht🌼 開花
Vietnameze🌼 hoa
Persiane🌼 شکوفه
Sërbisht🌼 цвет
Norvegjeze Bokmål🌼 blomst
Portugeze, Ndërkombëtare🌼 flor
Italisht🌼 fiore