emoji 🍵 teacup without handle svg png

🍵” kuptimi: filxhan çaji pa bisht Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🍵 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🍵Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🍵Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🍵Kërkesat minimale të ekranit

🍵Kuptimi dhe Përshkrimi

Çaji i nxehtë i referohet pirjes së ujit të çajit, me një filxhan qeramike dhe një jastëk filxhani, që përmban ujë çaji jeshil të lehtë. Ende pi duhan. Në jetën e përditshme, disa njerëz pëlqejnë të përgatisin një filxhan delikat për një tenxhere çaji, të caktojnë një takim me disa miq dhe të bisedojnë për jetën. Në jetën tonë, duhet t'i kushtojmë vëmendje që fëmijët nuk mund të pinë çaj dhe ata nuk mund ta pinë atë me stomak bosh. Të rinjtë janë nën presion të madh. Ata mund të pinë më shumë çaj të nxehtë në kohë të zakonshme për të ndihmuar tretjen, largimin e yndyrës dhe lehtësimin e lodhjes.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🍵 është filxhan çaji pa bisht, lidhet me çaj, filxhan çaji, filxhan çaji pa bisht, pije, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🍓 Ushqim dhe Pije" - " Pije".

🍵Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kultura kineze e çajit 🍵 filloi në Dinastinë Tang, dhe në kohët antike, çaji u bë një artikull për shkëmbimin e mallrave.
🔸 Bëni një rutinë të qetë, relaksuese para gjumit - Bëni një banjë të ngrohtë ose pini një filxhan të nxehtë çaji.

🍵Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🍵Tabela

🍵Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-02 17:01:35 UTC
🍵dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka treguar një tendencë të përmbysur në formë V-je, por kohët e fundit është ulur.Në vitin 2020-03 Dhe 2020-04, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2021, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🍵Informata Themelore

Emoji: 🍵
Emer i shkurter: filxhan çaji pa bisht
Emri i Apple: Teacup Without Handle
Codepoint: U+1F375 Kopje
Kod i shkurter: :tea: Kopje
dhjetor: ALT+127861
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🍓 Ushqim dhe Pije
Nënkategoritë: ☕ Pije
Keywords: çaj | filxhan çaji | filxhan çaji pa bisht | pije

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🍵Tema Relative

🍵Kombinim dhe Zhargon

🍵Më shumë gjuhë