emoji 🍾 bottle with popping cork svg png

🍾” kuptimi: shishe me tapë që kërcet Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🍾 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🍾Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🍾Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🍾Kërkesat minimale të ekranit

🍾Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një shishe shampanjë që hapet për festë. Packshtë e paketuar në një shishe qelqi dhe e mbyllur me një tapë tape mbi gotë. Nëse miku juaj ju dërgon këtë emoji, kjo do të thotë se ai është në humor të mirë. Zakonisht, ne kemi ditëlindje ... në jetën tonë dhe festojmë banketin e përvjetorit, ne mund ta dërgojmë këtë emoji për të uruar. 🎈🎉

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🍾 është shishe me tapë që kërcet, lidhet me pije, shishe, shishe me tapë që kërcet, tapë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🍓 Ushqim & Pije" - " pije".

Wikipedia: 🍾 Shampanja

🍾Shembuj dhe Përdorim

🔸 Urime për përfundimin e masterit në Universitetin e Harvardit! 🍾🎉
🔸 Eshte duke u bere vone. Le të shpërthejmë shampanjën.
🔸 Jo, ju jeni shumë i moshuar që të keni frikë të hapni një shishe shampanjë.

🍾Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🍾Tabela

🍾Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🍾Informata Themelore

Emoji: 🍾
Emer i shkurter: shishe me tapë që kërcet
Emri i Apple: Bottle With Popping Cork
Codepoint: U+1F37E Kopje
dhjetor: ALT+127870
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije
Nënkategoritë: ☕ pije
Keywords: pije | shishe | shishe me tapë që kërcet | tapë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🍾Kombinim dhe Zhargon