emoji 🎅🏼 Santa Claus: medium-light skin tone svg png

🎅🏼” kuptimi: babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure gjysmë e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🎅🏼 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🎅🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🎅🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🎅🏼Kërkesat minimale të ekranit

🎅🏼Kuptimi dhe Përshkrimi

Një portret i sjellshëm dhe i bukur i Santa Claus i përdorur zakonisht gjatë Krishtlindjeve, të gjithë po presin që ai të hipë në renë 🦌 dhe të dërgojë dhurata për Krishtlindje të gjithëve. Si ajo, ashtu edhe pema e Krishtlindjes mund të përfaqësojnë Krishtlindjen, ose të përdoren në skenat e bisedave të Krishtlindjeve. 🤶 Zonja Claus është gruaja e tij.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🎅🏼 (babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure gjysmë e çelët) = 🎅 (babagjyshi i krishtlindjes) + 🏼 (nuancë lëkure gjysmë e çelët)


Kuptimi i simbolit emoji 🎅🏼 është babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure gjysmë e çelët, lidhet me babagjyshi i krishtlindjes, festim, krishtlindje, nuancë lëkure gjysmë e çelët, përrallë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🎅 Fantazi".

🎅🏼 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 🎅 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏼 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🎅 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🎅🏼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kambana. Kambana. Jingle gjatë gjithë rrugës. Oh, çfarë argëtimi. Shtë për të hipur. Në një sajë të hapur me një kalë. 🎅🏼🎄
🔸 Santa Claus 🎅🏼 në Australi 🇦🇺 duhet të jetë shumë i nxehtë, sepse Krishtlindjet janë verë.


🔸 🎅🏼 = 🎅 + 🏼

🎅🏼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🎅🏼Tabela

🎅🏼Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🎅🏼Informata Themelore

Emoji: 🎅🏼
Emer i shkurter: babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure gjysmë e çelët
Codepoint: U+1F385 1F3FC Kopje
dhjetor: ALT+127877 ALT+127996
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 2.0 (2015-11-12)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🎅 Fantazi
Keywords: babagjyshi i krishtlindjes | festim | krishtlindje | nuancë lëkure gjysmë e çelët | përrallë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🎅🏼Tema Relative

🎅🏼Kombinim dhe Zhargon