emoji 🎅🏿 Santa Claus: dark skin tone svg png

🎅🏿” kuptimi: babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure e errët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🎅🏿 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🎅🏿Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🎅🏿Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🎅🏿Kërkesat minimale të ekranit

🎅🏿Kuptimi dhe Përshkrimi

Një portret i sjellshëm dhe i bukur i Santa Claus i përdorur zakonisht gjatë Krishtlindjeve, të gjithë po presin që ai të hipë në renë 🦌 dhe të dërgojë dhurata për Krishtlindje të gjithëve. Si ajo, ashtu edhe pema e Krishtlindjes mund të përfaqësojnë Krishtlindjen, ose të përdoren në skenat e bisedave të Krishtlindjeve. 🤶 Zonja Claus është gruaja e tij.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🎅🏿 (babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure e errët) = 🎅 (babagjyshi i krishtlindjes) + 🏿 (nuancë lëkure e errët)


Kuptimi i simbolit emoji 🎅🏿 është babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure e errët, lidhet me babagjyshi i krishtlindjes, festim, krishtlindje, nuancë lëkure e errët, përrallë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🎅 Fantazi".

🎅🏿 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: 🎅 (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏿 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🎅 mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🎅🏿Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kambana. Kambana. Jingle gjatë gjithë rrugës. Oh, çfarë argëtimi. Shtë për të hipur. Në një sajë të hapur me një kalë. 🎅🏿🎄
🔸 Santa Claus 🎅🏿 në Australi 🇦🇺 duhet të jetë shumë i nxehtë, sepse Krishtlindjet janë verë.


🔸 🎅🏿 = 🎅 + 🏿

🎅🏿Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🎅🏿Tabela

🎅🏿Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🎅🏿Informata Themelore

Emoji: 🎅🏿
Emer i shkurter: babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure e errët
Codepoint: U+1F385 1F3FF Kopje
dhjetor: ALT+127877 ALT+127999
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 2.0 (2015-11-12)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🎅 Fantazi
Keywords: babagjyshi i krishtlindjes | festim | krishtlindje | nuancë lëkure e errët | përrallë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🎅🏿Tema Relative

🎅🏿Kombinim dhe Zhargon