emoji 🎉 party popper svg png

🎉” kuptimi: fishek feste Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🎉 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🎉Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 🎉Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🎉Kërkesat minimale të ekranit

🎉Kuptimi dhe Përshkrimi

Festa e partisë e përdorur në festa dhe ngjarje lëshon konfeti dhe shirita shumëngjyrësh. Zakonisht përdoret në kremtime, ngjarje, dasma dhe raste të tjera për të shprehur kuptimin e kremtimit dhe bekimit.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🎉 është fishek feste, lidhet me festë, festim, fishek, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Aktivitetet" - "🎈 ngjarje".

🎉Shembuj dhe Përdorim

🔸 Motra ime është e martuar 🎉🎉🎉 dhe i uroj lumturi.
🔸 Ata e festuan moshën e rritur në sheshin e lojërave të shkollës.

🎉Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🎉Tabela

🎉Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-03-18 - 2023-03-12
Koha e azhurnimit: 2023-03-18 17:04:17 UTC
🎉dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2021-12, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2020, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🎉Informata Themelore

Emoji: 🎉
Emer i shkurter: fishek feste
Emri i Apple: Party Popper
Codepoint: U+1F389 Kopje
Kod i shkurter: :tada: Kopje
dhjetor: ALT+127881
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⚽ Aktivitetet
Nënkategoritë: 🎈 ngjarje
Keywords: festë | festim | fishek | fishek feste

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🎉Kombinim dhe Zhargon

🎉Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Koreane🎉 파티
Hebraike🎉 פצצת קונפטי
Vietnameze🎉 pháo giấy buổi tiệc
Hindisht🎉 पार्टी पॉपर
Lituaniane🎉 konfeti šaudyklė
Kineze Tradicionale🎉 拉炮
Kineze e thjeshtuar🎉 拉炮彩带
Norvegjeze Bokmål🎉 smell-bon-bon
Anglisht🎉 party popper
Turqisht🎉 parti konfetisi