emoji 🎓 graduation cap svg png

🎓” kuptimi: kapelë diplomimi Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🎓 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🎓Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🎓Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🎓Kërkesat minimale të ekranit

🎓Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një kapelë diplomimi. Kapelja është katrore dhe pranë saj ka xhufka të verdha. Zakonisht vishet nga studentët në ceremonitë e diplomimit, kështu që në maj dhe qershor, ky emoji përdoret shumë. Do të thotë diplomim, sukses, student, universitet, i zgjuar.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🎓 është kapelë diplomimi, lidhet me diplomim, festë, kapelë, kapelë diplomimi, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objektet" - "👖 veshje".

🎓 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🎓️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🎓︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🎓Shembuj dhe Përdorim

🔸 Urime për diplomimin tuaj from nga Universiteti Yale!
🔸 Pra, me kapele 🎓


🔸 🎓 (1F393) + stil emoji (FE0F) = 🎓️ (1F393 FE0F)
🔸 🎓 (1F393) + stili i tekstit (FE0E) = 🎓︎ (1F393 FE0E)

🎓Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🎓Tabela

🎓Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-03-18 - 2023-03-12
Koha e azhurnimit: 2023-03-18 17:05:13 UTC
🎓dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2020-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2019 dhe 2021, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🎓Informata Themelore

Emoji: 🎓
Emer i shkurter: kapelë diplomimi
Emri i Apple: Graduation Cap
Codepoint: U+1F393 Kopje
Kod i shkurter: :mortar_board: Kopje
dhjetor: ALT+127891
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objektet
Nënkategoritë: 👖 veshje
Keywords: diplomim | festë | kapelë | kapelë diplomimi

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🎓Kombinim dhe Zhargon

🎓Më shumë gjuhë