emoji 🎚 level slider svg png

🎚” kuptimi: rrëshqitësi i nivelit Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🎚 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🎚Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🎚Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🎚Kërkesat minimale të ekranit

🎚Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një rrëshqitës niveli, i cili zakonisht përdoret për të rregulluar volumin. Ka një guaskë argjendi me një shkallë të shtypur mbi të dhe një rrëshqitës të zi. Vlera kulmore e shkallës së secilës platformë dhe pozicioni i rrëshqitësit janë të ndryshme. Në përgjithësi përfaqëson rrëshqitësin e nivelit, dhe gjithashtu mund të nënkuptojë regjistrimin audio. Të mos ngatërrohet me kryqin.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🎚 është rrëshqitësi i nivelit, lidhet me muzikë, nivel, rrëshqitës, rrëshqitësi i nivelit, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objektet" - "🎵 muzikë".

🎚 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🎚️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🎚︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 🎚 (1F39A) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

🎚 (1F39A) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: 🎚️ (1F39A FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

🎚Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ngritni tingullin e transmetimit ... pak. Ata që ishin ulur në stendën e largësisë thanë se nuk mund të dëgjonin qartë. 🎚


🔸 🎚 (1F39A) + stil emoji (FE0F) = 🎚️ (1F39A FE0F)
🔸 🎚 (1F39A) + stili i tekstit (FE0E) = 🎚︎ (1F39A FE0E)

🎚Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🎚Tabela

🎚Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🎚Informata Themelore

Emoji: 🎚
Emer i shkurter: rrëshqitësi i nivelit
Codepoint: U+1F39A Kopje
dhjetor: ALT+127898
Versioni i unikodeve: 7.0 (2014-06-16)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: ⌚ Objektet
Nënkategoritë: 🎵 muzikë
Keywords: muzikë | nivel | rrëshqitës | rrëshqitësi i nivelit

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🎚Tema Relative

🎚Kombinim dhe Zhargon

🎚Më shumë gjuhë