emoji 🎠 carousel horse svg png

🎠” kuptimi: kalë në karusel Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🎠 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🎠Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🎠Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🎠Kërkesat minimale të ekranit

🎠Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është pjesë e një argëtimi, e përbërë nga një shtyllë mbështetëse dhe një kalë druri. Ka dallime të caktuara në drejtim të kalit 🐎 në platforma të ndryshme. Ai përfaqëson terrenet e lojërave, objektet argëtuese dhe gjithashtu përfaqëson lumturinë e fëmijërisë, fëmijëve 🧒 dhe kuptimeve të tjera të zgjeruara. Emoji të ngjashëm : 🎢 🎡 🥤 🎈 👫 👶

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🎠 është kalë në karusel, lidhet me kalë, kalë në karusel, karusel, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtime dhe Vende" - " Vende të Tjera".

🎠Shembuj dhe Përdorim

🔸 Jashtë dritares, era e ftohtë është e zymtë, dhe unë jam duke qëndruar në shtëpi me të dashurin tim që ka tenxhere të nxehtë, pastaj mund të postoj në Momente, "Në dimrin e ftohtë, ka ♨️ tenxhere të nxehtë dhe and të dashur, unë jam i plotë ! "
🔸 Unë nuk mendoj se zogjtë do të luajnë në një argëtim- . 🎠

🎠Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🎠Tabela

🎠Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🎠Informata Themelore

Emoji: 🎠
Emer i shkurter: kalë në karusel
Emri i Apple: Carousel Horse
Codepoint: U+1F3A0 Kopje
Kod i shkurter: :carousel_horse: Kopje
dhjetor: ALT+127904
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🚌 Udhëtime dhe Vende
Nënkategoritë: ⛲ Vende të Tjera
Keywords: kalë | kalë në karusel | karusel

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🎠Kombinim dhe Zhargon

🎠Më shumë gjuhë