emoji 🎭 performing arts svg png

🎭” kuptimi: arte interpretimi Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🎭 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🎭Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🎭Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🎭Kërkesat minimale të ekranit

🎭Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një emoji maskë e përbërë nga dy maska të vogla. Këndi i sipërm i majtë është maska blu e fytyrës e qeshur, dhe këndi i poshtëm i djathtë është maska e verdhë e fytyrës. Platforma të ndryshme kanë ngjyra të ndryshme të maskave dhe pozicione të ndryshme të maskave të trishtuara dhe të lumtura.
Ky emoji vjen nga drama-tragjikomedia e lashtë greke, e njohur gjithashtu si drama. Zakonisht ka një fund të lumtur. Këto dy maska të vogla përfaqësojnë ekzistencën e dy kontradiktave të kundërta dhe harmonike si tragjikomedia dhe rolet e së mirës dhe së keqes në lojë. Ajo mund të përdoret gjithashtu në terma të përgjithshme në dramë do të thotë, performancës apo topin maskuar 💃.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🎭 është arte interpretimi, lidhet me art, interpretim, maskë, teatër, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Aktivitete" - "🎨 Art dhe Zanat".

🎭 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🎭️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🎭︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🎭Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur përmendëm shfaqjet e dramës në procesin e bisedës, mund të themi: "Drama Hamlet 🎭 në Teatrin Kombëtar sonte është vërtet e mrekullueshme!".
🔸 Kur flasim për një aheng ose një festë vallëzimi, ne do të themi "Nesër në mbrëmje do të ketë një festë të re të vallëzimit të maskuar në semestër ... Le të shkojmë së bashku!".


🔸 🎭 (1F3AD) + stil emoji (FE0F) = 🎭️ (1F3AD FE0F)
🔸 🎭 (1F3AD) + stili i tekstit (FE0E) = 🎭︎ (1F3AD FE0E)

🎭Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🎭Tabela

🎭Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-26 17:09:54 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 🎭 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka shfaqur një tendencë në formë V-je, por së fundmi është ulur.Në vitin 2019-09-01, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🎭Informata Themelore

Emoji: 🎭
Emer i shkurter: arte interpretimi
Emri i Apple: Performing Arts
Codepoint: U+1F3AD Kopje
Kod i shkurter: :performing_arts: Kopje
dhjetor: ALT+127917
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⚽ Aktivitete
Nënkategoritë: 🎨 Art dhe Zanat
Keywords: art | arte interpretimi | interpretim | maskë | teatër

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🎭Kombinim dhe Zhargon

🎭Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Italisht🎭 maschere
Spanjisht🎭 máscaras de teatro
Gjermanisht🎭 Masken
Arabe🎭 قناع وجه
Japonisht🎭 舞台芸術
Frengjisht🎭 spectacle vivant
Rusisht🎭 маски
Rumanisht🎭 arte interpretative
Portugeze, Ndërkombëtare🎭 máscara
Azerbaixhani🎭 teatr incəsənəti