emoji 🎲 game die svg png

🎲” kuptimi: zar loje Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🎲 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🎲Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🎲Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🎲Kërkesat minimale të ekranit

🎲Kuptimi dhe Përshkrimi

Një zare gjashtë-anëshe me 1⃣ të kthyer lart, e përdorur në lojëra të ndryshme board tabela shahu. Ngjyra e zareve në platforma të ndryshme dhe numri i pikave nga lart janë gjithashtu të ndryshme. Disa platforma përdorin zare të kuq dhe disa përdorin pikat 4⃣ të kthyera lart.
Zare Emoji mund t'i referohet lojëra të zakonshme 🎮, ose kumar lojra ku ju dridhen zare duke pirë 🍺. Ndonjëherë mund të thotë të bësh diçka me fat.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🎲 është zar loje, lidhet me lojë, zar, zarë, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Aktivitete" - "🎯 Lojë".

🎲Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur ju dhe miqtë tuaj keni mendime të ndryshme për vendin e darkës, ju mund të sugjeroni: "Pse nuk i hedhim zaret ... ? Kushdo që merr më shumë pikë vendos.".
🔸 Nëse dikush ndeshet me një problem në një provim, ata thjesht mbështeten te hamendja. Pas provimit, shoku im ju dërgoi një mesazh: "Ky provim është po aq emocionues sa lojërat e fatit". Ju e dini që ai ndoshta nuk do të marrë një rezultat të lartë 💯 .
🔸 Njeriu nuk mund ta përkul zarin ndaj vullnetit të vet . 🎲

🎲Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🎲Tabela

🎲Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🎲Informata Themelore

Emoji: 🎲
Emer i shkurter: zar loje
Emri i Apple: Game Die
Codepoint: U+1F3B2 Kopje
Kod i shkurter: :game_die: Kopje
dhjetor: ALT+127922
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⚽ Aktivitete
Nënkategoritë: 🎯 Lojë
Keywords: lojë | zar | zar loje | zarë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🎲Tema Relative

🎲Kombinim dhe Zhargon

🎲Më shumë gjuhë