emoji 🏁 chequered flag svg png

🏁” kuptimi: flamur me katrorë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏁 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🏁Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🏁Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🏁Kërkesat minimale të ekranit

🏁Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një flamur me rrjeta bardh e zi të rregulluar në një model dërrasë. Në gara 🏎️, kjo do të thotë në vijën e finishit ose në fund të garës.
Vërejtje 🤓: Arsyeja pse flamuri i përfundimit është bardh e zi është ta dallosh atë nga sfondi shumëngjyrësh i spektatorëve dhe makinave garuese.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🏁 është flamur me katrorë, lidhet me flamur me katrorë, garë, garim, me katrorë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamujt" - "🚩 flamur".

🏁Shembuj dhe Përdorim

🔸 Provimi përfundimtar do të mbahet edhe një muaj dhe ju do të dilni pas provimit. 🏁
🔸 Diplomimi 🎓 nuk do të thotë fundi but , por më tepër një pikënisje në jetë.

🏁Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏁Tabela

🏁Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-28
Koha e azhurnimit: 2023-06-02 17:11:57 UTC
🏁dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2022-10 Dhe 2022-11, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2019 dhe 2020, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2018, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🏁Informata Themelore

Emoji: 🏁
Emer i shkurter: flamur me katrorë
Emri i Apple: Chequered Flag
Codepoint: U+1F3C1 Kopje
Kod i shkurter: :checkered_flag: Kopje
dhjetor: ALT+127937
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🚩 flamur
Keywords: flamur me katrorë | garë | garim | me katrorë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏁Tema Relative

🏁Kombinim dhe Zhargon

🏁Më shumë gjuhë