emoji 🏃 person running svg png

🏃” kuptimi: vrapues Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏃 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🏃Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🏃Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🏃Kërkesat minimale të ekranit

🏃Kuptimi dhe Përshkrimi

Një burrë në vrapim, me këmbët e hapura dhe krahët e ngritura, ndoshta duke vrapuar drejt vijës së finishit, ndoshta duke marrë pjesë në një maratonë, ndoshta duke ecur përpara kur has gjëra, ose thjesht mund të jetë duke shijuar argëtimin e vrapimit, dhe gjithashtu mund të shprehë kuptimin e garës. Ju mund të shihni 🏃‍♂ burrë duke vrapuar dhe 🏃‍♀ grua duke vrapuar.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🏃 është vrapues, lidhet me maratonë, vrapim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "🏃 njeri-aktiviteti".

🏃 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🏃 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:
Wikipedia: 🏃 Atletika

🏃Shembuj dhe Përdorim

🔸 Vrapimi do t'i bëjë njerëzit të ndjehen të lumtur dhe të harrojnë brengat e tyre. Kur vazhdoni të vraponi përpara, përfundimisht do të arrini në fundin e dëshiruar. 🏃🚊
🔸 Ne mendojmë se po vrapojmë për një kurë, por me të vërtetë po largohemi nga kauza.🏃

🏃Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏃Tabela

🏃Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-26 17:12:54 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 🏃 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-31, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🏃Informata Themelore

Emoji: 🏃
Emer i shkurter: vrapues
Emri i Apple: Man Runner
Codepoint: U+1F3C3 Kopje
Kod i shkurter: :runner: Kopje
dhjetor: ALT+127939
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 🏃 njeri-aktiviteti
Keywords: maratonë | vrapim | vrapues

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏃Kombinim dhe Zhargon

🏃Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Kineze e thjeshtuar🏃 跑步者
Koreane🏃 뛰는 사람
Malajzisht🏃 pelari
Rusisht🏃 человек бежит
Kineze Tradicionale🏃 跑者
Finlandeze🏃 juoksija
Suedisht🏃 person som springer
Arabe🏃 شخص يجري
Sllovake🏃 bežiaci človek
Frengjisht🏃 personne qui court