emoji 🏃‍♂️ man running svg png

🏃‍♂️” kuptimi: burrë që vrapon Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏃‍♂️ Kopje

  • 10.0+

    iOS 🏃‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 🏃‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🏃‍♂️Kërkesat minimale të ekranit

🏃‍♂️Kuptimi dhe Përshkrimi

Një burrë vrapues, me këmbë të hapura dhe krahë të ngritur, mund të vrapojë drejt vijës së finishit, mund të marrë pjesë në një maratonë, mund të ecë përpara kur ndeshet me gjëra, ose thjesht mund të jetë duke shijuar kënaqësinë e vrapimit dhe gjithashtu mund të shprehë kuptimin të garave. Mund të shikoni 🏃 person duke vrapuar dhe 🏃‍♀ një grua që vrapon.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🏃‍♂️ (burrë që vrapon) = 🏃 (vrapues) + ♂️ (shenja mashkull)
🏃‍♂️ (stil emoji) = 🏃‍♂ (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 🏃‍♂️ është burrë që vrapon, lidhet me burrë, burrë që vrapon, garë, maratonë, vrapim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🏃 Aktiviteti".

🏃‍♂️ është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🏃 (vrapues), ♂️ (shenja mashkull). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🏃‍♂️ në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🏃♂️ në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🏃‍♂️Shembuj dhe Përdorim

🔸 Vrapimi do t'i bëjë njerëzit të ndihen të lumtur dhe të harrojnë dhimbjet e tyre. Kur vazhdoni të vraponi përpara, përfundimisht do të arrini fundin e dëshiruar. 🏃‍♂️🚊


🔸 🏃‍♂️ = 🏃 + ♂️

🏃‍♂️Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏃‍♂️Tabela

🏃‍♂️Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🏃‍♂️Informata Themelore

Emoji: 🏃‍♂️
Emer i shkurter: burrë që vrapon
Emri i Apple: Man Runner
Codepoint: U+1F3C3 200D 2642 FE0F Kopje
dhjetor: ALT+127939 ALT+8205 ALT+9794 ALT+65039
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🏃 Aktiviteti
Keywords: burrë | burrë që vrapon | garë | maratonë | vrapim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏃‍♂️Kombinim dhe Zhargon

🏃‍♂️Më shumë gjuhë