emoji 🏆 trophy svg png

🏆” kuptimi: trofe Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏆 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🏆Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🏆Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🏆Kërkesat minimale të ekranit

🏆Kuptimi dhe Përshkrimi

Një filxhan i artë vendoset në bazën e kuqe. Në pjesën e përparme të bazës, ekziston edhe një vulë e veçantë që gdhend detajet e çmimit. Ky është një trofe, zakonisht një çmim i dhënë pas arritjeve në sporte ose ngjarje të tjera. Ajo përfaqëson suksesin, nderin dhe fitoren, dhe gjithashtu mund të shprehë krenari. Emoji i ngjashëm është.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🏆 është trofe, lidhet me çmim, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Aktivitete" - "🏅 Cmim dhe Medalje".

🏆 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🏆️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🏆︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🏆Shembuj dhe Përdorim

🔸 Shkaku global i parandalimit të epidemisë ka arritur suksesin fillestar 🏆 🏆 🏆 !
🔸 Të gjitha këto gënjeshtra vetëm për të fituar një trofe 🏆?


🔸 🏆 (1F3C6) + stil emoji (FE0F) = 🏆️ (1F3C6 FE0F)
🔸 🏆 (1F3C6) + stili i tekstit (FE0E) = 🏆︎ (1F3C6 FE0E)

🏆Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏆Tabela

🏆Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-12-02 17:19:00 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 🏆 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2021-05-02, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🏆Informata Themelore

Emoji: 🏆
Emer i shkurter: trofe
Emri i Apple: Trophy
Codepoint: U+1F3C6 Kopje
Kod i shkurter: :trophy: Kopje
dhjetor: ALT+127942
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⚽ Aktivitete
Nënkategoritë: 🏅 Cmim dhe Medalje
Keywords: çmim | trofe

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏆Kombinim dhe Zhargon

🏆Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Hollandeze🏆 trofee
Çekisht🏆 trofejní pohár
Polonisht🏆 puchar
Vietnameze🏆 cúp
Anglisht🏆 trophy
Arabe🏆 كأس
Sllovake🏆 trofej
Koreane🏆 트로피
Finlandeze🏆 pokaali
Hebraike🏆 גביע