emoji 🏫 school svg png

🏫” kuptimi: shkollë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏫 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🏫Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🏫Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🏫Kërkesat minimale të ekranit

🏫Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një ndërtesë e bardhë katër katëshe me një çati të kuqe. Ka dritare qelqi blu dhe një derë. Një orë e rrumbullakët varet mbi derë dhe koha tregon 9:40. Ngjyrat e ndërtesave në imazhet e prodhuesve të ndryshëm janë të ndryshme, dhe pikat kohore janë gjithashtu të ndryshme.
Ajo përfaqëson shkollën dhe është vendi ku mësuesit 👨‍🏫 japin leksione dhe studentët 👨‍🎓 marrin arsim. Prandaj, kjo mund të nënkuptojë gjithashtu mësim, mësimdhënie dhe njohuri. Ka edhe emojis në vende të ngjashme 🏬 🏥 🏦 🏨 🏪 🏢

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🏫 është shkollë, lidhet me ndërtesë, shkollë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtimi & Vendet" - "🏗️ Ndërtimi i vend".

Wikipedia: 🏫 Shkolla
Shkolla është një institucion i projektuar për mësimin e nxënësve nën drejtimin e mësuesve. Shumica e vendeve kanë sisteme të arsimit formal, i cili zakonisht është i detyrueshëm. Emrat për shkollat atyre vendeve ndryshojnë por në përgjithësi përfshijnë shkollën fillore për fëmijët e vegjël dhe shkollat e mesme për të rinj që kanë përfunduar arsimin fillor. Një institucion arsimor i arsimit të lartë është zakonisht një shkollë e lartë, kolegj apo universitet.Shkollat bashkohore kanë për qëllim : •T'i përgadis nxënësit për botën e punës dhe biznesit. •Të ndihmoj në zhvillimin e komponentes njohëse. •Ti ndihmoj në zhvillimin fizik. •Të ndihmoj ne arritjen e paqes në botë. 🔗 Shkolla
🌐: مدرسة, Məktəb, Училище, বিদ্যালয়, Škola, Škola, Skole, Schule, Σχολείο, School, Escuela, Kool, مدرسه, Koulu, École, בית ספר, विद्यालय, Škola, Iskola, Sekolah, Scuola, 学校, სკოლა, Мектеп, 학교, Mokykla, Skola, Sekolah, ကျောင်း, School (instelling), Skole, Szkoła (oświata), Escola, Școală, Школа, Škola, Šola, Школа, Skola, โรงเรียน, Okul, Школа, Trường học, 学校.

🏫Shembuj dhe Përdorim

🔸 Gjatë epidemisë, të gjithë studentët 👩‍🎓 ishin në shtëpi 🏠 për të marrë kurse online, dhe shkollat 🏫 u mbyllën.
🔸 Para diplomimit, kam gjithmonë të kërkuar për të shkuar në punë 🏢. Pas punës, kam gjetur se kam humbur shkollën 🏫 më.
🔸 Ne studentët veshim uniforma shkollore 🏫 në shkollë për të treguar disiplinë të mirë.

🏫Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏫Tabela

🏫Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-26 17:34:43 UTC
🏫dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🏫Informata Themelore

Emoji: 🏫
Emer i shkurter: shkollë
Emri i Apple: School
Codepoint: U+1F3EB Kopje
Kod i shkurter: :school: Kopje
dhjetor: ALT+127979
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet
Nënkategoritë: 🏗️ Ndërtimi i vend
Keywords: ndërtesë | shkollë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏫Kombinim dhe Zhargon

🏫Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bosnjake🏫 škola
Azerbaixhani🏫 məktəb
Burmanisht🏫 ကျောင်း
Bullgarisht🏫 училище
Bengalisht🏫 স্কুল
Spanjisht🏫 colegio
Indoneziane🏫 sekolah
Kroate🏫 škola
Tajlandez🏫 โรงเรียน
Koreane🏫 학교