emoji 🏳 white flag svg png

🏳” kuptimi: flamur i bardhë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏳 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🏳Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🏳Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🏳Kërkesat minimale të ekranit

🏳Kuptimi dhe Përshkrimi

Një banderolë e bardhë po vallëzonte. Në luftërat e mëparshme, flamuri i bardhë u ngrit për të përfaqësuar shpresën e dërgimit të njerëzve për të kontaktuar të dy palët. Tradicionalisht, flamuri i bardhë përfaqëson dorëzimin, por kuptimi i këtij emoji të flamurit të bardhë nuk përcaktohet si vetëm dorëzim. Isshtë vetëm një flamur i bardhë. Në bisedë, thashë që dorëzohem dhe ke të drejtë. Ose kur luajnë lojë 🎮, ju mund ta përdorni atë kur ju jeni në disavantazh.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🏳 është flamur i bardhë, lidhet me flamur i bardhë, valëvitës, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamujt" - "🚩 flamur".

🏳 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🏳️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🏳︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 🏳 (1F3F3) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

🏳 (1F3F3) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: 🏳️ (1F3F3 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

🏳Shembuj dhe Përdorim

🔸 Nën artilerinë tonë intensive 💥 , armikut iu desh të ngrinte flamurin e bardhë 🏳 për t’u dorëzuar.


🔸 🏳 (1F3F3) + stil emoji (FE0F) = 🏳️ (1F3F3 FE0F)
🔸 🏳 (1F3F3) + stili i tekstit (FE0E) = 🏳︎ (1F3F3 FE0E)

🏳Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏳Tabela

🏳Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-28
Koha e azhurnimit: 2023-06-02 17:35:39 UTC
🏳dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2018, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🏳Informata Themelore

Emoji: 🏳
Emer i shkurter: flamur i bardhë
Codepoint: U+1F3F3 Kopje
dhjetor: ALT+127987
Versioni i unikodeve: 7.0 (2014-06-16)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🚩 flamur
Keywords: flamur i bardhë | valëvitës

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏳Kombinim dhe Zhargon

🏳Më shumë gjuhë