funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Version

🏳️‍🌈 (1F3F3 FE0F 200D 1F308) 🏳️‍🌈kuptim: flamur i ylbertë

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏳️‍🌈 Kopje
  • 10.0+

    iOS 🏳️‍🌈Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.1+

    Android 🏳️‍🌈Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🏳️‍🌈Kërkesat minimale të ekranit

📚Kuptimi dhe Përshkrimi

🏳️‍🌈 (flamur i ylbertë) = 🏳️ (flamur i bardhë) + 🌈 (ylber)
🏳️‍🌈 (stil emoji) = 🏳‍🌈 (pa stil) + stil emoji
Një flamur ylberi me gjashtë ngjyra: e kuqe, portokalli, e verdhë, jeshile, blu dhe vjollcë. Flamuri i ylberit është zakonisht një flamur që përfaqëson krenarinë homoseksuale, dhe nganjëherë përfaqëson gjithashtu paqen. Ajo dhe 🌈 (ylberi) të dy përfaqësojnë simbolin e lëvizjes LGBT në botë dhe përdoren gjerësisht në komunitetet homoseksuale, biseksuale dhe transgjinore.


Kuptimi i simbolit emoji 🏳️‍🌈 është flamur i ylbertë, lidhet me flamur i ylbertë, ylber, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamujt" - "🚩 flamur".

🏳️‍🌈 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🏳️ (flamur i bardhë), 🌈 (ylber). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🏳️‍🌈 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🏳️🌈 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

🌈Shembuj dhe Përdorim

🔸 Në Kinë, edhe pse nuk ka gjë të tillë si një demonstrate në Perëndim mban një flamur homoseksual 🏳🌈. Por të gjithë gradualisht janë plot tolerancë dhe respekt për komunitetin LGBT, gjë që është diçka e mirë. 🏳️‍🌈


🔸 🏳️‍🌈 = 🏳️ + 🌈


🔸 Twitter: 🏳️‍🌈
🔸 Youtube: 🏳️‍🌈
🔸 Instagram: 🏳️‍🌈

📰Informata Themelore

Emoji: 🏳️‍🌈
Emer i shkurter: flamur i ylbertë
Emri i Apple: Rainbow Flag
Codepoint: U+1F3F3 FE0F 200D 1F308
dhjetor: ALT+127987 ALT+65039 ALT+8205 ALT+127752
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 4.0 (2016-11-22)
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🚩 flamur
Keywords: flamur i ylbertë | ylber

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📖Tema Relative

🎨Kombinim dhe Zhargon