emoji 🏴‍☠️ pirate flag svg png

🏴‍☠️” kuptimi: flamur piratësh Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏴‍☠️ Kopje

  • 12.1+

    iOS 🏴‍☠️Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 🏴‍☠️Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🏴‍☠️Kërkesat minimale të ekranit

🏴‍☠️Kuptimi dhe Përshkrimi

Një flamur pirate përbëhet nga një sipërfaqe flamuri e zezë 🏴 dhe një logo ☠️ kafkë. Është flamuri që varin piratët në anijen pirate 🚣 . Ai përfaqëson vdekjen, plaçkitjen dhe pushtimin, dhe është një simbol i përdorur nga piratët për të frikësuar ose kapur gjahun. Në përgjithësi do të thotë piratë, anije pirate, flamuj pirate ose plaçkitje dhe vdekje. Emoji të ngjashme: 🌊 💣 💀

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

🏴‍☠️ (flamur piratësh) = 🏴 (flamur i zi) + ☠️ (kafkë me kocka të kryqëzuara)
🏴‍☠️ (stil emoji) = 🏴‍☠️ (pa stil) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 🏴‍☠️ është flamur piratësh, lidhet me flamur piratësh, Jolly Roger, pirat, plaçkitje, thesar, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏁 Flamujt" - "🚩 flamur".

🏴‍☠️ është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 🏴 (flamur i zi), ☠️ (kafkë me kocka të kryqëzuara). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 🏴‍☠️ në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 🏴☠️ në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.
Wikipedia: 🏴‍☠️ Jolly Roger
Jolly Roger është emërtim tradicional në gjuhën angleze i flamujve që simbolizonin një anije piratësh para se të sulmonte, në vitet e hershme të shekullit të XVIII (që më pas do të njihen si 'Vitet e Arta të Piratërisë'). Flamuri më së shpeshti është identifikuar si Jolly Roger, kafka dhe kockat e kryqëzuara ishin simbol i një flamuri të zi që është përdorur qysh në vitin 1710 nga një numër i caktuar Kapitenësh Piratë si “Black Sam” Bellamy, Edward England dhe John Taylor duke u bërë kështu simboli më i përdorur i piratërisë në vitet 1720. 🔗 Jolly Roger
🌐: جولي روجر, Şən Rocer, Веселия Роджър, জলি রজার, Jolly Roger, Jolly Roger, Jolly Roger, Jolly Roger, Bandera pirata, پرچم دزدان دریایی, Merirosvolippu, Pavillons pirates et corsaires, דגל שודדי ים, Jolly Roger, Jolly Roger, Jolly Roger, 海賊旗, 해적기, Linksmasis Rodžeris, Jolly Roger, Sjørøverflagg, Bandera piratów, Jolly Roger, Весёлый Роджер, Jolly Roger, Jolly Roger, Веселий Роджер, Jolly Roger, 海盜旗.

🏴‍☠️Shembuj dhe Përdorim

🔸 🏴‍☠️ Jolly Roger - flamujt e njohur të piratëve 🏴‍☠️, zakonisht të përfaqësuar me simbolet e një kafke dhe kockat e kryqëzuara. Simboli më i njohur i piratëve.


🔸 🏴‍☠️ = 🏴 + ☠️

🏴‍☠️Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏴‍☠️Tabela

🏴‍☠️Informata Themelore

Emoji: 🏴‍☠️
Emer i shkurter: flamur piratësh
Emri i Apple: Pirate Flag
Codepoint: U+1F3F4 200D 2620 FE0F Kopje
dhjetor: ALT+127988 ALT+8205 ALT+9760 ALT+65039
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🚩 flamur
Keywords: flamur piratësh | Jolly Roger | pirat | plaçkitje | thesar

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏴‍☠️Tema Relative

🏴‍☠️Kombinim dhe Zhargon

🏴‍☠️Më shumë gjuhë