emoji 🏻 light skin tone svg png

🏻” kuptimi: nuancë lëkure e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏻 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🏻Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🏻Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🏻Kërkesat minimale të ekranit

🏻Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një shesh i bardhë i zbehtë, përfaqëson këtë ngjyrë të lëkurës ose këtë ngjyrë, përdoret posaçërisht për të ndihmuar dhe zbukuruar emoji të tjerë (emoji të pjesshme njerëzore dhe trupore në kategorinë "Njeriu & Trupi"), zakonisht nuk përdoret si i pavarur emoji Por ndonjëherë mund të përdoret vetëm kur u referohemi thjesht ngjyrave.
Përmbajtja e mësipërme është e vështirë të kuptohet, këtu është një shembull, " 🧑🏻 Si lindi ajo? Në kodimin unicode, në të vërtetë është 🧑 + 🏻 = 🧑🏻 "

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🏻 është nuancë lëkure e çelët, lidhet me nuancë lëkure, nuancë lëkure e çelët, tipi I-II, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve" - "🏽 lëkurë-ton".

🏻 është një modifikues Emoji. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve të tillë Emoji të tonit të lëkurës, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. Ata zakonisht nuk përdoren vetëm, por kombinohen me Emoji të tjerë (të quajtur: baza e modifikuesit Emoji) për të formuar një sekuencë të re të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimeve: Akoma: Një listë e të gjitha Emoji-ve që përmbajnë 🏻 (nuancë lëkure e çelët) .

🏻Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur përdorni këtë emoji vetëm për të përfaqësuar një ngjyrë, mund të thoni kështu: "Më pëlqen veçanërisht kjo themel, i cili është i përshtatshëm ... "
🔸 Dhe një prokurë me prejardhje evropiane është marrë shpesh të jenë të lehta ngjyra e lëkurës 🏻.

🏻Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏻Tabela

🏻Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🏻Informata Themelore

Emoji: 🏻
Emer i shkurter: nuancë lëkure e çelët
Codepoint: U+1F3FB Kopje
dhjetor: ALT+127995
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve
Nënkategoritë: 🏽 lëkurë-ton
Keywords: nuancë lëkure | nuancë lëkure e çelët | tipi I-II

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏻Kombinim dhe Zhargon

🏻Më shumë gjuhë