emoji 🏼 medium-light skin tone svg png

🏼” kuptimi: nuancë lëkure gjysmë e çelët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏼 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🏼Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🏼Kërkesat minimale të ekranit

🏼Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një shesh mesatar me dritë, përfaqëson këtë ngjyrë të lëkurës ose këtë ngjyrë, përdoret posaçërisht për të ndihmuar dhe zbukuruar emoji të tjerë (emoji të pjesshëm të njeriut dhe trupit në kategorinë "Njeriu & Trupi"), zakonisht nuk përdoret si i pavarur emoji Por ndonjëherë mund të përdoret vetëm kur u referohemi thjesht ngjyrave.
Përmbajtja e mësipërme është e vështirë të kuptohet, këtu është një shembull, “ 🧑🏼 Si lindi ? Në kodimin unicode, në të vërtetë është 🧑 + 🏼 = 🧑🏼

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🏼 është nuancë lëkure gjysmë e çelët, lidhet me nuancë lëkure, nuancë lëkure gjysmë e çelët, tipi III, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve" - "🏽 lëkurë-ton".

🏼 është një modifikues Emoji. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve të tillë Emoji të tonit të lëkurës, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. Ata zakonisht nuk përdoren vetëm, por kombinohen me Emoji të tjerë (të quajtur: baza e modifikuesit Emoji) për të formuar një sekuencë të re të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimeve: Akoma: Një listë e të gjitha Emoji-ve që përmbajnë 🏼 (nuancë lëkure gjysmë e çelët) .

🏼Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur përdorni këtë emoji vetëm për të përfaqësuar një ngjyrë, mund të thoni kështu, "Toni i lëkurës tuaj tani është i shkëlqyeshëm! Duket shumë e shëndetshme ... ”
🔸 🏻🏼🏽🏾🏿 Mund të zgjidhni shkallën e rrezitjes.

🏼Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏼Tabela

🏼Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🏼Informata Themelore

Emoji: 🏼
Emer i shkurter: nuancë lëkure gjysmë e çelët
Codepoint: U+1F3FC Kopje
dhjetor: ALT+127996
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve
Nënkategoritë: 🏽 lëkurë-ton
Keywords: nuancë lëkure | nuancë lëkure gjysmë e çelët | tipi III

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏼Kombinim dhe Zhargon

🏼Më shumë gjuhë