emoji 🏾 medium-dark skin tone svg png

🏾” kuptimi: nuancë lëkure gjysmë e errët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏾 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🏾Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🏾Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🏾Kërkesat minimale të ekranit

🏾Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një shesh i errët, përfaqëson këtë ngjyrë të lëkurës ose këtë ngjyrë, përdoret posaçërisht për të ndihmuar dhe zbukuruar emoji të tjerë (emoji të pjesshme të njeriut dhe trupit në kategorinë "Njeriu & Trupi"), zakonisht nuk përdoret si emoji të pavarur . Por ndonjëherë mund të përdoret vetëm kur u referohemi thjesht ngjyrave.
Përmbajtja e mësipërme është e vështirë të kuptohet, këtu është një shembull, “ 🧑🏾 Si lindi ? Në kodimin unicode, në të vërtetë është 🧑 + 🏾 = 🧑🏾

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🏾 është nuancë lëkure gjysmë e errët, lidhet me nuancë lëkure, nuancë lëkure gjysmë e errët, tipi V, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve" - "🏽 lëkurë-ton".

🏾 është një modifikues Emoji. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve të tillë Emoji të tonit të lëkurës, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. Ata zakonisht nuk përdoren vetëm, por kombinohen me Emoji të tjerë (të quajtur: baza e modifikuesit Emoji) për të formuar një sekuencë të re të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimeve: Akoma: Një listë e të gjitha Emoji-ve që përmbajnë 🏾 (nuancë lëkure gjysmë e errët) .

🏾Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur përdorni këtë emoji vetëm për të përfaqësuar një ngjyrë, mund të thoni kështu, "Unë shkova në Hawaii këtë festë dhe fytyra ime ishte djegur nga dielli kështu ... "
🔸 🏻🏼🏽🏾🏿 Mund të zgjidhni shkallën e rrezitjes.
🔸 Bëhet fjalë për një grua të zezë me lëkurë të lehtë 🏾 me emrin Cleo Johnson. Ajo dëshiron që vajza e saj me lëkurë të errët të jetë më shumë si ajo.

🏾Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏾Tabela

🏾Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🏾Informata Themelore

Emoji: 🏾
Emer i shkurter: nuancë lëkure gjysmë e errët
Codepoint: U+1F3FE Kopje
dhjetor: ALT+127998
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve
Nënkategoritë: 🏽 lëkurë-ton
Keywords: nuancë lëkure | nuancë lëkure gjysmë e errët | tipi V

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏾Kombinim dhe Zhargon