emoji 🏿 dark skin tone svg png

🏿” kuptimi: nuancë lëkure e errët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🏿 Kopje

  • 8.3+

    iOS 🏿Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android 🏿Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🏿Kërkesat minimale të ekranit

🏿Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një shesh i errët, përfaqëson këtë ngjyrë të lëkurës ose këtë ngjyrë, përdoret posaçërisht për të ndihmuar dhe zbukuruar emoji të tjerë (emoji të pjesshëm të njeriut dhe trupit në kategorinë "Njeriu & Trupi"), zakonisht nuk përdoret si i pavarur emoji Por ndonjëherë mund të përdoret vetëm kur u referohemi thjesht ngjyrave.
Përmbajtja e mësipërme është e vështirë të kuptohet, këtu është një shembull, “ 🧑🏿 Si lindi ? Në kodimin unicode, në të vërtetë është 🧑 + 🏿 = 🧑🏿

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🏿 është nuancë lëkure e errët, lidhet me nuancë lëkure, nuancë lëkure e errët, tipi VI, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve" - "🏽 lëkurë-ton".

🏿 është një modifikues Emoji. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve të tillë Emoji të tonit të lëkurës, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. Ata zakonisht nuk përdoren vetëm, por kombinohen me Emoji të tjerë (të quajtur: baza e modifikuesit Emoji) për të formuar një sekuencë të re të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimeve: Akoma: Një listë e të gjitha Emoji-ve që përmbajnë 🏿 (nuancë lëkure e errët) .

🏿Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur përdorni këtë emoji vetëm për të përfaqësuar një ngjyrë, mund të thoni kështu: "Më pëlqen të vesh rroba të errëta si kjo ... në dimër".
🔸 🏻🏼🏽🏾🏿 Mund të zgjidhni shkallën e rrezitjes.
🔸 Sa më shumë melaninës që ju keni, të errët lëkurën tuaj 🏿.

🏿Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🏿Tabela

🏿Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🏿Informata Themelore

Emoji: 🏿
Emer i shkurter: nuancë lëkure e errët
Codepoint: U+1F3FF Kopje
dhjetor: ALT+127999
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve
Nënkategoritë: 🏽 lëkurë-ton
Keywords: nuancë lëkure | nuancë lëkure e errët | tipi VI

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🏿Kombinim dhe Zhargon

🏿Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Hebraike🏿 גוון עור כהה
Norvegjeze Bokmål🏿 hudtype 6
Arabe🏿 بشرة بلون غامق
Tajlandez🏿 โทนผิวสีเข้ม
Anglisht🏿 dark skin tone
Koreane🏿 검은색 피부
Turqisht🏿 koyu cilt tonu
Kineze Tradicionale🏿 黑皮膚
Japonisht🏿 濃い肌色
Kineze e thjeshtuar🏿 较深肤色