emoji 🐈 cat svg png

🐈” kuptimi: mace Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🐈 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🐈Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 🐈Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🐈Kërkesat minimale të ekranit

🐈Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një emoji i maces së zezë, i cili është një kombinim i maces 🐈 dhe katrorit të zi të madh , i shfaqur si një emoji i vetëm i plotë në një platformë të mbështetur. Ka lesh të zi, dhe disa platforma tregojnë veshë rozë dhe sy me shkëlqim. Në kulturën tradicionale kineze, macet e zeza nënkuptojnë fat të mirë. Por në disa kultura perëndimore, macja e zezë është kafsha shtëpiake e shtrigave, që përfaqëson të pafat dhe të ligën.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🐈 është mace, lidhet me kafshë shtëpiake, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshë dhe Natyrë" - "🐀 Mamifere".

🐈 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🐈️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🐈︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).
Wikipedia: 🐈 Macja

🐈Shembuj dhe Përdorim

🔸 A keni dëgjuar tregimin për "një mace ka nëntë gjallë" 🐈 ? Kjo sepse njerëzit kanë vrarë një mace të zezë nga itch shtriga , ajo mund të shndërrohet nga magjia.
🔸 Macet 🐈 kurrë nuk dështojnë të magjepsin qeniet njerëzore.
🔸 Familja cat 🐈 përfshin kuriozitete 🦁 dhe tigrat 🐅.


🔸 🐈 (1F408) + stil emoji (FE0F) = 🐈️ (1F408 FE0F)
🔸 🐈 (1F408) + stili i tekstit (FE0E) = 🐈︎ (1F408 FE0E)

🐈Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🐈Tabela

🐈Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-26 17:40:29 UTC
🐈dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i përgjithshëm i këtij emoji është rritur dhe më pas është ulur.Në vitin 2022-08, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🐈Informata Themelore

Emoji: 🐈
Emer i shkurter: mace
Emri i Apple: Cat
Codepoint: U+1F408 Kopje
Kod i shkurter: :cat2: Kopje
dhjetor: ALT+128008
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë
Nënkategoritë: 🐀 Mamifere
Keywords: kafshë shtëpiake | mace

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🐈Kombinim dhe Zhargon

🐈Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bengalisht🐈 বিড়াল
Anglisht🐈 cat
Ukrahinase🐈 кіт
Azerbaixhani🐈 pişik
Kineze e thjeshtuar🐈
Persiane🐈 گربه
Rumanisht🐈 pisică
Polonisht🐈 kot
Gjeorgjisht🐈 კატა
Kroate🐈 mačka