emoji 🐌 snail svg png

🐌” kuptimi: kërmill Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🐌 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🐌Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🐌Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🐌Kërkesat minimale të ekranit

🐌Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një kërmill me një predhë spirale. Ky emoji zakonisht i referohet vetë kërmillit dhe shpesh përdoret për të përshkruar lëvizjet e ngadalta.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🐌 është kërmill, lidhet me kërmill, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshë dhe Natyrë" - "🐛 Insekt".

🐌Shembuj dhe Përdorim

🔸 🐌 Kërmilli doli të ishte një pjatë e famshme franceze, dhe njihet gjithashtu si katër pjatat e famshme në botë 😱 , nuk mund ta imagjinoj.
🔸 Gjyshja ime e ngiste makinën me ritmin e kërmillit .

🐌Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🐌Tabela

🐌Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🐌Informata Themelore

Emoji: 🐌
Emer i shkurter: kërmill
Emri i Apple: Snail
Codepoint: U+1F40C Kopje
Kod i shkurter: :snail: Kopje
dhjetor: ALT+128012
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë
Nënkategoritë: 🐛 Insekt
Keywords: kërmill

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🐌Tema Relative

🐌Kombinim dhe Zhargon

🐌Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Sllovene🐌 polž
Indoneziane🐌 siput
Greqisht🐌 σαλιγκάρι
Bullgarisht🐌 охлюв
Gjermanisht🐌 Schnecke
Vietnameze🐌 ốc sên
Spanjisht🐌 caracol
Frengjisht🐌 escargot
Italisht🐌 lumaca
Anglisht🐌 snail