emoji 🐓 rooster svg png

🐓” kuptimi: gjel Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🐓 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🐓Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 🐓Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🐓Kërkesat minimale të ekranit

🐓Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një gjel në këmbë me pupla të bardha dhe gjel i kuq. Në disa platforma, gjeli është me pendë me ngjyrë. Në përgjithësi i referohet një krijese të tillë si një gjel ose një pule, dhe kjo gjithashtu do të thotë cicërimë dhe pulë. Mund të përzihet me 🐔 kur përfaqëson pulën.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🐓 është gjel, lidhet me shpend, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshët & Natyra" - "🐓 kafshëve-zog".

🐓Shembuj dhe Përdorim

🔸 A keni provuar ndonjëherë n petë koreane të ushqimit të detit 🐓 🍜 ? Super i freskët dhe super i shijshëm!
🔸 Gjeli i oster gjelit më zgjoi.

🐓Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🐓Tabela

🐓Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-10-07 - 2023-09-24
Koha e azhurnimit: 2023-10-02 17:41:12 UTC
🐓dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2020-03,2020-05 Dhe 2020-06, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🐓Informata Themelore

Emoji: 🐓
Emer i shkurter: gjel
Emri i Apple: Rooster
Codepoint: U+1F413 Kopje
Kod i shkurter: :rooster: Kopje
dhjetor: ALT+128019
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra
Nënkategoritë: 🐓 kafshëve-zog
Keywords: gjel | shpend

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🐓Kombinim dhe Zhargon

🐓Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Kazak🐓 әтеш
Norvegjeze Bokmål🐓 hane
Filipinase🐓 tandang
Frengjisht🐓 coq
Ukrahinase🐓 півень
Anglisht🐓 rooster
Portugeze, Ndërkombëtare🐓 galo
Spanjisht🐓 gallo
Indoneziane🐓 ayam jago
Çekisht🐓 kohout