emoji 🐖 pig svg png

🐖” kuptimi: derr Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🐖 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🐖Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 🐖Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🐖Kërkesat minimale të ekranit

🐖Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një derr i shëndoshë. Zakonisht do të thotë kafshë si derra ose mish derri, dhe përdoret gjithashtu për të shprehur kuptime budallaqe. Alsoshtë gjithashtu derri në zodiakun kinez. Në lidhje me të janë 🐗 (derri), 🐷 (fytyra e derrit) dhe 🐽 (hunda e derrit).

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🐖 është derr, lidhet me dosë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshë dhe Natyrë" - "🐀 Mamifere".

🐖Shembuj dhe Përdorim

🔸 Derri i përkëdhelur i Ariana Grande 🐖 Piggy Smallz është kaq e lezetshme. Ka një pronar të mirë.
🔸 Rezulton se derrat 🐖 janë muzikorë të çmendur.

🐖Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🐖Tabela

🐖Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-26 17:42:26 UTC
🐖dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2021-08, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🐖Informata Themelore

Emoji: 🐖
Emer i shkurter: derr
Emri i Apple: Pig
Codepoint: U+1F416 Kopje
Kod i shkurter: :pig2: Kopje
dhjetor: ALT+128022
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë
Nënkategoritë: 🐀 Mamifere
Keywords: derr | dosë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🐖Kombinim dhe Zhargon

🐖Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Gjeorgjisht🐖 ღორი
Kroate🐖 svinja
Kineze e thjeshtuar🐖
Çekisht🐖 prase
Anglisht🐖 pig
Polonisht🐖 świnia
Rumanisht🐖 porc
Koreane🐖 돼지
Frengjisht🐖 cochon
Spanjisht🐖 cerdo