emoji 🐪 camel svg png

🐪” kuptimi: gamile Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🐪 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🐪Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 🐪Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🐪Kërkesat minimale të ekranit

🐪Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një dromedar i fortë. Ajo rritet në shkretëtirat e Azisë dhe Afrikës. Ka një qafë të gjatë dhe vetëm një gungë. Në përgjithësi përfaqëson një kafshë të tillë si një dromedary, e cila përdoret më shpesh në skenën aktuale për të përfaqësuar gungën. Isshtë ndryshe nga 🐫 ( Deveja bakteriane ).

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🐪 është gamile, lidhet me gungë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshë dhe Natyrë" - "🐀 Mamifere".

🐪Shembuj dhe Përdorim

🔸 Dita e Hump është pjesa më e vështirë, por ta kalosh atë është fundjava. 🐪
🔸 Kush e di, ndoshta devetë ... do të bëheshin civilizimi i ardhshëm i Tokës?

🐪Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🐪Tabela

🐪Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🐪Informata Themelore

Emoji: 🐪
Emer i shkurter: gamile
Emri i Apple: Camel
Codepoint: U+1F42A Kopje
Kod i shkurter: :dromedary_camel: Kopje
dhjetor: ALT+128042
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë
Nënkategoritë: 🐀 Mamifere
Keywords: gamile | gungë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🐪Tema Relative

🐪Kombinim dhe Zhargon

🐪Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bosnjake🐪 kamila
Gjeorgjisht🐪 აქლემი
Greqisht🐪 καμήλα
Anglisht🐪 camel
Hebraike🐪 גמל
Rumanisht🐪 dromader
Portugeze, Ndërkombëtare🐪 camelo
Polonisht🐪 wielbłąd
Vietnameze🐪 lạc đà
Japonisht🐪 ラクダ