emoji 🐸 frog svg png

🐸” kuptimi: fytyrë bretkose Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🐸 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🐸Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🐸Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🐸Kërkesat minimale të ekranit

🐸Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është fytyra e një bretkose me lëkurë jeshile me sy të rrumbullakët dhe me një gojë të madhe. Zakonisht i referohet bretkosave, por gjithashtu mund t'i referohet princit të bretkosave në përralla.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🐸 është fytyrë bretkose, lidhet me bretkosë, fytyrë, fytyrë bretkose, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshë dhe Natyrë" - "🐸 Amfibi".

Wikipedia: 🐸 Bretkosa
Bretkosa (apo mashkulli i saj Bretku) është kafshë e vogël pa bisht, me ngjyrë të murrme a të gjelbër, me këmbët e prapme të gjata, që ecën duke kërcyer dhe që mund të jetojë në ujë dhe në tokë.Shumimin e kryen me form seksuale me ane te vezeve. Ajo mund te bej mbi300 veze por me pak se 20 formohen ne bretkosa sepse jane ushqim per peshqit Ka disa lloje si Bretkosa e gjelbërt, e barit, dhe janë të njohura për këndimin (kuakin), që lëshojnë dhe për tufat që krijojnë. 🔗 Bretkosa
🌐: ضفدع, Quyruqsuzlar, Безопашати земноводни, ব্যাঙ, Žaba, Žáby, Springpadder, Froschlurche, Βάτραχος, Frog, Anura, Päriskonnalised, قورباغه, Sammakot, Anoures, חסרי זנב, मेंढक, Žabe, Békák, Anura, Anura, カエル, უკუდო ამფიბიები, Құйрықсыз қосмекенділер, 개구리목, Beuodegiai varliagyviai, Bezastainie abinieki, Katak, ဖား, Kikkers, Springpadder, Płazy bezogonowe, Anura, Broască, Бесхвостые земноводные, Žabotvaré, Žabe, Жаба, Stjärtlösa groddjur, อันดับกบ, Kurbağa, Безхвості, Bộ Không đuôi, 无尾目.

🐸Shembuj dhe Përdorim

🔸 Memeja e Pepe the Frog 🐸 është kaq e popullarizuar në internet.
🔸 Gadalja ka kokën e një bretkose pasi bretkosat 🐸 simbolizojnë ndryshimin në kulturën japoneze.

🐸Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🐸Tabela

🐸Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-26 17:46:09 UTC
🐸dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2020, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🐸Informata Themelore

Emoji: 🐸
Emer i shkurter: fytyrë bretkose
Emri i Apple: Frog Face
Codepoint: U+1F438 Kopje
Kod i shkurter: :frog: Kopje
dhjetor: ALT+128056
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë
Nënkategoritë: 🐸 Amfibi
Keywords: bretkosë | fytyrë | fytyrë bretkose

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🐸Tema Relative

🐸Kombinim dhe Zhargon

🐸Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bengalisht🐸 ব্যাঙ
Burmanisht🐸 ဖားရုပ်
Vietnameze🐸 mặt ếch
Norvegjeze Bokmål🐸 frosk
Kazak🐸 бақаның беті
Azerbaixhani🐸 qurbağa üzü
Rusisht🐸 голова лягушки
Anglisht🐸 frog
Finlandeze🐸 sammakko
Bullgarisht🐸 жаба