emoji 👄 mouth svg png

👄” kuptimi: gojë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👄 Kopje

  • 2.2+

    iOS 👄Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👄Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👄Kërkesat minimale të ekranit

👄Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një gojë me të kuq buzësh 💄. Goja pak e hapur, duke treguar dhëmbët, mund të shprehë drejtpërdrejt buzët. Ky emoji mund të nënkuptojë gjithashtu romancë dhe puthje, dhe gjithashtu mund të thotë "të dërgoj një puthje!" Isshtë e ngjashme me 💋 ( shtypja e buzëve), por 💋 ka të bëjë më shumë me shprehjen e Puthjeve dhe shtypjeve të buzëve. Emoji të ngjashëm :

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👄 është gojë, lidhet me buzë, gojë, trup, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "👃 pjeset e trupit".

👄Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kjo shkëlqim i ri i shëndoshë i bën buzët tuaja të duken më të plota menjëherë 👄 👄 👄 .
🔸 Dhe buzëkuqi i Claire është në shumë prej këtyre gotave të verës 👄 .

👄Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👄Tabela

👄Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-26 17:47:51 UTC
👄dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2020-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👄Informata Themelore

Emoji: 👄
Emer i shkurter: gojë
Emri i Apple: Mouth
Codepoint: U+1F444 Kopje
Kod i shkurter: :lips: Kopje
dhjetor: ALT+128068
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👃 pjeset e trupit
Keywords: buzë | gojë | trup

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👄Kombinim dhe Zhargon

👄Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Burmanisht👄 ပါးစပ်
Hindisht👄 मुँह
Filipinase👄 bibig
Rumanisht👄 gură
Kroate👄 usta
Sllovake👄 ústa
Norvegjeze Bokmål👄 munn
Bullgarisht👄 уста
Suedisht👄 mun
Spanjisht👄 boca