emoji 👅 tongue svg png

👅” kuptimi: gjuhë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:👅 Kopje

  • 5.1+

    iOS 👅Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 👅Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 👅Kërkesat minimale të ekranit

👅Kuptimi dhe Përshkrimi

Një gjuhë rozë që del nga goja mund të tregojë lëvizje lëpirjeje, provë ushqimi ose ngrënie, dhe nganjëherë do të thotë gjithashtu ligësi, të qeshura, pak marrëzi, lojë dhe intimitet. Emoji të ngjashëm : 🤩 👄 😛 😜 😝

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 👅 është gjuhë, lidhet me gjuhë, trup, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👃 Pjesë e Trupit".

Wikipedia: 👅 Gjuha (organ)
Gjuha është një formë e skeletit të muskujve në pjesën e gojës që manipulon ushqimin dhe përtyp (gllabëron) atë . Ajo është organi kryesor i shije . Pjesa më e madhe e sipërme të sipërfaqes për të folur është i mbuluar me papilla dhe ndihmon për dallimin e shijes. Të folur , me larmi të lëvizjeve janë të mundëshme , ndihmon në formimin e tingujve të fjalës. Ajo është e ndjeshme dhe mbahen e lagur nga pështyma , dhe është mjaft i furnizuar me nerva , enë të gjakut . 🔗 Gjuha (organ)
🌐: لسان, Dil (anatomiya), Език (анатомия), জিহ্বা, Jezik (anatomija), Jazyk (orgán), Tunge, Zunge, Γλώσσα (ανατομία), Tongue, Lengua (anatomía), Keel (anatoomia), زبان (کالبدشناسی), Kieli (anatomia), Langue (anatomie humaine), לשון (איבר), जीभ, Jezik (anatomija), Nyelv (testrész), Lidah, Lingua (anatomia), , ენა (ორგანო), Тіл (анатомия), , Liežuvis, Mēle, Lidah, လျှာ, Tong (anatomie), Tunge, Język (anatomia), Língua, Limbă (anatomie), Язык (анатомия), Jazyk (orgán), Jezik (organ), Језик (орган), Tunga, ลิ้น, Dil (organ), Язик, Lưỡi, .

👅Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ai përvëloi gjuhën me kafe të nxehtë. 👅
🔸 Unë jam duke shkuar për të kafshojë gjuhën time 👅.

👅Emoji Tabela / Tabela e Trendit

👅Tabela

👅Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-26 17:49:31 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 👅 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-31, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

👅Informata Themelore

Emoji: 👅
Emer i shkurter: gjuhë
Emri i Apple: Tongue
Codepoint: U+1F445 Kopje
Kod i shkurter: :tongue: Kopje
dhjetor: ALT+128069
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👃 Pjesë e Trupit
Keywords: gjuhë | trup

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

👅Kombinim dhe Zhargon

👅Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Suedisht👅 tunga
Daneze👅 tunge
Norvegjeze Bokmål👅 tunge
Hollandeze👅 tong
Greqisht👅 γλώσσα
Turqisht👅 dil
Kroate👅 jezik
Lituaniane👅 liežuvis
Rumanisht👅 limbă
Italisht👅 lingua